Mari Eide og Maiken Caspersen Falla ble nummer tre etter i en uhyre jevn spurt om andreplassen i lagsprinten i Dresden.

Det ble nok en gang svensk jubel, for Sveriges førstelag vant foran andrelaget sitt. Det skjer dagen etter at svenskene tapetserte hele pallen på sprinten.

Stina Nilsson forsøkte å riste av seg konkurrentene på den nest siste etappen, men svensken klarte ikke å få nok meter til at Maja Dahlqvist fikk gå alene.

Dahlqvist hadde imidlertid ikke problemer med å gå i en gruppe, for svensken var suveren på oppløpet og vant lagsprinten.

Få centimetere skilte de neste tre plasseringene, men Jonna Sundling sørget også for svensk andreplass. Sundling gikk sammen med Ida Ingemarsdotter. Maiken Caspersen Falla tok tredjeplassen foran det amerikanske laget.

Sveriges langrennskvinner har vært fullstendig suverene i sprint denne sesongen. Dobbeltseieren i Dresden føyet seg inn i rekken av glimrende prestasjoner. At selvtilliten er høy er det heller ingen tvil om.

– Det er synd vi ikke kan ha tre lag, sa vinner Stina Nilsson til SVT.

Hun gikk noe overraskende ikke sisteetappen, men ga lagvenninne Maja Dahlqvist et ypperlig utgangspunkt.

– Jeg fikk det akkurat som jeg ville ha det, og da var det bare å kjøre på, sa Dahlqvist til SVT.

Det norske andrelaget med Kathrine Harsem og Ane Appelkvist Stenseth kom på sjetteplass.

Falla og Eide hadde tidligere på dagen få problemer med å ta seg videre fra semifinalen. De var raskest i sitt heat. Norge andrelag gikk videre på tid etter å ha blitt nummer fire.