Lindström skjøt Vålerenga til topps

Tobias Lindström herjet med hjemmelaget da Vålerenga slo Frisk Asker 6-2 og inntok tabelltoppen i Getligaen.

Se sammendrag øverst

Lindström scoret gjestenes tre første mål i Askerhallen og bidro senere også med en assist. Vålerenga er etter seieren to poeng foran Stavanger og tre foran Storhamar når alle i tettrioen har spilt 34 kamper.

Frisk Asker vant skuddstatistikken lørdag, men kunne ikke matche Vålerengas effektivitet.

Lindströms tidlige ledermål etter et drøyt minutt ble 1. periodes eneste scoring. Han doblet ledelsen tidlig i 2. periode og punkterte langt på vei kampen med 3-1 etter Hampus Gustafssons redusering.

Senere scoret også Andreas Stene, Oskar Ekelund og Fliip Gunnarsson for Vålerenga.

Storhamar kan søndag utligne Vålerengas forsprang med seier over Ringerike når resten av helgens serierunde spilles. Stavanger har spillefri denne runden.