Derby-tap for Zuccarello og Rangers

NYTT TAP: Mats Zuccarello og Rangers tapte igjen.
NYTT TAP: Mats Zuccarello og Rangers tapte igjen. Foto: AP Photo/Mary Altaffer
Det ble nok et tap på Mats Zuccarello og Rangers i New York-derbyet mot Islanders i NHL natt til fredag. Rangers tapte 3-4, deres femte strake tap i serien.

Det ble en jevn kamp da New York Rangers tok imot New York Islanders i Madison Square Garden. Men heller ikke denne gang ble det seier for Mats Zuccarello & Co.

Skuffet Zucca

Det ble tap for rivalen Islanders etter at det avgjørende målet ble scoret 90 sekunder før slutt.

– Vi har spilt to veldig gode kamper nå, men jeg vil heller spille to elendige kamper og få poeng. Akkurat nå ser det ikke ut som vi klarer å finne ut hvordan vi skal vinne. Når man er inne i en dårlig periode, er det sånn det er. Jeg skulle ønske jeg hadde løsningen, sier en tydelig skuffet Zuccarello til New York Post.

– Det ser ikke ut som vi klarer å finne en måte å vinne på. Vi finner en måte å tape på istedenfor. Det er tungt å svelge. Jeg vet ikke hva jeg skal si, det er ikke gøy, fortsetter nordmannen.

Ryktene om Zuccarellos exit fra et Rangers-lag som skal rydde i rekkene fortsetter å sirkulere. TV 2s hockeyekspert Bjørn Erevik føler seg sikker på at nordmannen forsvinner snart.

– Jeg tror ikke Mats kan glemme playoff, men jeg tror Rangers kan glemme playoff. Det har de vært klar over helt siden klubben annonserte at de skulle bygge om et helt nytt lag. Det betyr at mange av stjernene er blitt byttet bort, og den neste er Mats Zuccarello. Han kommer mest sannsynlig ikke til å spille for Rangers ut sesongen. Rangers kommer til å bytte Mats bort til et lag som er en utfordrer i sluttspillet, sier Erevik.

– Det går rykter om at Calgary nylig har forhørt seg. San José Sharks og Nashville Predators har vært to andre klubber. I tillegg er Pittsburgh og Vegas vært nevnt tidligere. Det er umulig å spå hvor han endre til slutt. Fristen for overgangene er 25. februar. Jeg håper det skjer så raskt som mulig, for det er åpenbart at Mats ikke trives med den situasjonen.

Rangers-spilleren Ryan Strome kom med den første nettkjenningen i kampen. Det varte ikke lenge før det kom en utligning fra New York-rivalene, for minuttet senere scoret Islanders-spilleren Mathew Barzal. Islanders hadde videre overtaket i første periode, og Jordan Eberle satte inn en suser etter drøye 9 minutter.

Sen avgjørelse

Islanders mistet overtaket i starten av andre periode, når Kevin Shattenkirk utligner for Rangers etter drøye minuttet. Heller ikke i denne perioden varte overtaket så lenge, for to minutter etterpå kommer Anders Lee med en nettkjenning for Islanders og sørger for 3-2-ledelse. Det ble deretter måltørke i resten av perioden før den siste pausepraten.

I tredje og siste periode ble resultatet utlignet nok en gang, da Jesper Fast serverte en nettsuser for hjemmelaget. Det så lenge ut til at det gikk mot overtid på Madison Square Garden, men 90 sekunder før slutt satte Islanders-spilleren Josh Bailey inn det siste og avgjørende målet og sørget derfor for en 4-3-seier til bortelaget.

Nordmannen Mats Zuccarello fikk 20 minutter og 51 sekunder på isen denne gang.

Lik TV 2 Sporten på Facebook