Den franske høyrebacken Benjamin Pavard (22) fikk sitt definitive gjennombrudd i sommerens VM-sluttspill i Russland. Unggutten imponerte på høyrebacken for franskmennene som til slutt gikk helt til topps i turneringen.

Mest av alt huskes nok Pavard for å ha scoret VMs vakreste mål i kampen mot Argentina.

Se fulltrefferen i videovinduet øverst på siden!

Ryktene var mange rundt Pavard etter det glitrende VMs-sluttspillet, men først nå har koblingen til Bayern München materialisert seg.

Bayern har bekreftet signeringen av Pavard, som har spilt i Stuttgart siden 2016, for en sum på rundt 340 millioner kroner. Franskmannen fullfører sesongen med Stuttgart, blir Bayern-spiller fra 1. juli og har signert en kontrakt som strekker seg frem til 2024.

Eksperter og forståsegpåere lot seg imponere stort over det Pavard leverte på høyrebacken for Frankrike i VM. I utgangspunktet var Monacos Djibril Sidibé tiltenkt backplassen, men en skade like før mesterskapet ga Pavard muligheten. Den grep han med begge hender.

– At han har kommet inn og vært toneangivende for et Frankrike-lag som var en av favorittene før mesterskapet, er kanskje VMs største overraskelse, sa TV 2s fotballekspert Petter Myhre før Frankrikes kvartfinale mot Uruguay.

Signeringen av Pavard er et tydelig tegn på at Bayern forbereder seg på et generasjonsskifte, og det ventes flere tunge investeringer for å bygge et yngre og bedre lag foran neste sesong. Blant dem som kobles til Bayern er Pavards landsmann Lucas Hernández (22) i Atlético Madrid og Chelseas midtbanetalent Callum Hudson-Odoi (18).

– Han (Hudson-Odoi) er en veldig interessant spiller som vi virkelig ønsker å signere. Han har kvaliteter som passer spillet vårt, sier Bayerns sportdirektør Hasan Salihamidzic til Bild ifølge Independent.