Mangler NM-arrangør - vurderer nytt og pengesparende format

Om mindre enn seks måneder skal de norske mestertrøyene deles ut. Men før den tid må Norges Cykleforbund (NCF) lykkes med en uvanlig komplisert arrangørjakt.

PRESTISJETUNGT ARRANGEMENT: Mens NM ikke holdes like høyt i alle idretter i Norge, er NM i sykling fortsatt noe som har høy viktighetsgrad for selv de aller mest profilerte og meritterte utøverne. Her fra herrenes fellesstart under siste dag av sykkel-NM 2018 i Sandefjord.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix.
PRESTISJETUNGT ARRANGEMENT: Mens NM ikke holdes like høyt i alle idretter i Norge, er NM i sykling fortsatt noe som har høy viktighetsgrad for selv de aller mest profilerte og meritterte utøverne. Her fra herrenes fellesstart under siste dag av sykkel-NM 2018 i Sandefjord. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix.

For mens en arrangør av NM i landeveissykling de siste årene stort sett har blitt offentliggjort 12 måneder i forveien, er det altså fortsatt ingen som vil påta seg ansvaret i 2019.Arrangementet, som hvert år blir holdt i slutten av juni, er rett og slett for kostbart og omfattende for mange, men forbundet jobber fortsatt med aktuelle kandidater i håp om å få på plass et fullverdig NM.Et normalt NM vil vanligvis strekke seg over en uke, men et alternativ nå er å splitte opp øvel

Mer innhold fra TV 2