Vanvittig skadekrise: – Et stort problem

West Ham har den lengste skadelisten i Premier League. I kveld står formlaget Southampton for tur.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Southampton-West Ham på TV 2 Sport Premium eller Sumo fra klokken 20.30.

– Skadene er et stort problem, fortviler West Ham-manager Manuel Pellegrini, ifølge klubbens nettsider.

Når chileneren tar ut laget som skal møte Southampton i kveld, har han i verste fall ti spillere ute med skade.

Chicharito og Fabian Balbuena måtte ut med skader i forrige kamp mot Watford, sistnevnte etter selv å ha laget straffespark.

Duoen er regnet som usikre til kamp. Det gjelder også Lucas Pérez og Marko Arnautovic, som ikke har spilt siden tidlig i desember.

PS: Lucas Pérez ble klar til kamp og starter for West Ham, men Pellegrini har bare tatt ut seks innbyttere som følge av skadekrisen. Se lagoppstillingene her.

Fra før har «The Hammers» Carlos Sánchez, Winston Reid, Jack Wilshere, Ryan Fredericks, Andrij Jarmolenko og Manuel Lanzini ute med skader.

– Vi spiller mange kamper i desember – sju, og så seks i januar. Uheldigvis har vi åtte spillere som ikke er klare på en stund, sier Pellegrini, uten å presisere hvilke åtte spillere det er snakk om.

Lagets kanskje største stjerne, Arnautovic, kan det imidlertid være håp for.

– Kanskje for Marko Arnautovic. Jeg vet ikke med Southampton, men han kan være tilbake snart. Vi er nødt til å stole på stallen, siteres West Hams manager.

Den britiske avisen The Times spår at Pellegrini velger følgende spillere fra start: 4-2-3-1: Fabianski - Zabaleta, Ogbonna, Diop, Masuaku - Noble, Rice - Snodgrass, Diangana, Felipe Anderson - Antonio.

Etter å ha vunnet fire kamper på rad, gikk London-klubben på et surt 0-2-tap hjemme for Watford i forrige runde.

I kveld får de en tøff oppgave i å slå tilbake. Southampton har fått en opptur under deres nye sjef Ralph Hasenhüttl. Etter å ha tapt borte for Cardiff i sin første kamp på sidelinjen, har Southamptons østerrikske manager ledet laget til seier over Arsenal og Huddersfield i de to siste kampene.

Se Southampton-West Ham på TV 2 Sport Premium eller Sumo fra klokken 20.30.