Forbannet etter ufin manøver: – Rasshøl

Sondre Tuvoll Fossli slakter Federico Pellegrino etter å ha blitt felt på oppløpet.

Se hva som skjedde i videovinduet over!

Sondre Turvoll Fossli hadde god flyt helt til semifinalen, men der sa det brått stopp da han ble felt av italienske Federico Pellegrino, som til slutt ble nummer to - kun slått av Johannes Høsflot Klæbo.

– Jeg er forbannet, selvfølgelig. Det er sprint og alt kan skje, men han er bak meg på oppløpet der og tråkker på skien min. Han bør bli disket. Selv om sånt skjer i sprint, bør man følge regelverket og ta ham ut, sier sprintspesialisten til TV 2.

Men selv om han mente konkurrenten burde vært disket, hadde han null tro på at det kom til å skje.

– Nei, det gjør de sikkert ikke. De tør jo ikke å diske de beste her, dessverre, sier Turvoll Fossli.

Og han fikk helt rett - Federico Pellegrino sto på startstreken da finalen gikk av stabelen, og ble altså nummer to.

Turvoll Fossli måtte på sin side skuffet innse at det endte i semifinalen, på en dag der han følte at han hadde mye mer inne.

– Det er kjempekjedelig. Det har gått litt trått i starten her. Jeg følte alt lå til rette etter femteplass i prologen og en veldig godt gjennomført kvartfinale. Det var litt kjedelig at det ble en sånn semi, sier nordmannen, og bruker sterke ord i sin omtale av Pellegrino.

– Jeg fikk både Chanavat som tråkket på skiene mine ut på andrerunden, og Pellegrino som er et lite rasshøl på oppløpet. Det ble jo helt håpløst, men jeg får ikke gjort noe med det. De gidder sikkert ikke å diske ham heller. Det er jo bare irriterende, sier Turvoll Fossli.