Zuccarello-assist i Rangers-tap

Mats Zuccarello var tilbake på isen etter å ha stått over de sju siste kampene da New York Rangers tapte 3–4 mot Arizona Coyotes etter forlengning i NHL.

GIKK PÅ TAP: Mika Zibanejad og Mats Zuccarello feirer etter en scoring i kampen mot Arizona Coyotes, men Coyotes ble for sterke. Catalina Fragoso-USA TODAY Sports

New York Rangers tok tidlig overtaket i kampen på Madison Square Garden fredag kveld lokal tid.

I første periode kom det to nettkjenninger fra Rangers, hvor det andre målet var signert Kevin Hayes med assist fra Mats Zuccarello.

31-åringen har stått over de siste sju kampene og har fulgt laget sitt fra tribunen i 13 av 15 kamper på en drøy måned grunn av en lyskeskade.

Også i andre periode var Rangers i storform, hvor Mika Zibanejad scoret etter nesten seks minutter. Men etter det raknet det for hjemmelaget. I tiende minutt ut i andre periode sørget Jordan Oesterle fra Arizona Coyotes for bortelagets første scoring.

Bortelaget fortsatte å vise muskler i tredje omgang og utlignet mot Rangers tre minutter før kampens slutt. Kampen gikk derfor videre til ekstraomgang, og 30 sekunder før ekstraomgangens slutt scoret Derek Stepan og sørget derfor for 4-3-seier mot Rangers.

Zuccarello fikk 22 minutter og 30 sekunder på isen.