Stjerneskuddet Kingsley Coman (22) frykter at han må legge opp

Bayern Münchens franske stjerneskudd Kingsley Coman avslører at han kan bli tvunget til å legge opp på grunn av skadeproblemene.

Han slo gjennom som 16-åring for PSG i 2013, og siden den gang har Kingsley Coman vunnet ligaen i både Frankrike, Italia (Juventus) og Tyskland (Bayern München).

Men stjerneskuddets karriere har ikke bare vært en dans på roser.

22-åringen har slitt med store skadeproblemer og vært satt ut av spill i store perioder.

Kan bli tvunget til å gi seg
Denne sesongen har han hittil vært ute av spill i fire måneder etter leddbåndet i ankelen røk i serieåpningen mot Hoffenheim.

Det var den samme skaden som holdt 22-åringen ute av spill i nesten tre måneder fra februar tidligere i år.

– Jeg fikk nesten tårer i øynene da jeg så Kingsley Coman ligge på bakken, sa lagkamerat Joshua Kimmich til pressen etter kampen, ifølge Yahoo Sport.

Nå avslører Coman – som har spilt 15 landskamper for Frankrike, men gikk glipp av sommerens VM i Russland – at han vurderer å gi seg med fotballen på grunn av alle skadeproblemene.

– Jeg håper at jeg ikke må opplevde de samme tingene som jeg allerede har vært gjennom. Det er nok nå. Jeg aksepterer ikke en tredje operasjon. Det ville i så fall bety at min fot ikke holder til å spille på dette nivået, sier han til franske TF1, ifølge Aftonbladet.

– Veldig, veldig tøft
I serieåpningen mot Hoffenheim i august var den franske kantspilleren tilbake i Bayern Münchens startoppstilling for første gang siden cupkampen mot Paderborn i februar. Minutter etter pause gikk det galt for Coman, som måtte gå av banen til fordel for Arjen Robben.

– Det var veldig, veldig tøft for meg. Da jeg skadet meg i den kampen føltes det som om livet mitt var over, sukker han.

Coman røper samtidig at han kommer til å leve et tilbaketrukket liv, langt borte fra medienes søkelys og fotballen, den dagen han legger opp.

– Da ønsker jeg å leve et helt annerledes liv, et anonymt liv.

Dersom Coman legger opp vil det være et stort tap for Bayern München. Veterankantspilleren Arjen Robben gir seg som kjent i klubben ved sesongslutt, og det usikker om 35-åringen Franck Ribery kommer til å fortsette.