VENDER HJEM: Espen Lie Hansen under  håndballkampen mellom Norge Østerrike.

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
VENDER HJEM: Espen Lie Hansen under håndballkampen mellom Norge Østerrike. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: Ruud, Vidar

Landslagsprofil til Drammen

Espen Lie Hansen vender hjem til gamleklubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Spilleren ble presentert for pressen fredag ettermiddag. 29-åringen returnerer dermed til klubben han forlot i 2011. Siden den gang har landslagsprofilen spilt i både Danmark, Tyskland, Østerrike og Frankrike.

Den erfarne landslagsspilleren har signert en treårskontrakt. Lie Hansen skal fullføre sesongen i franske Nantes, før han blir klar for Drammen foran neste sesong.

– Det føles godt. Det føles også riktig. Jeg hadde en god magefølelse, og den pleier å stemme. Jeg har vært ute i åtte år, og har merket at jeg savnet Drammen. Jeg er drammenser og glad i byen. Det er spennende det som er på gang her, sier Lie Hansen til TV 2.

– Drammen spiller en veldig rask håndball som jeg er veldig fan av. Jeg har fått mye erfaring de siste årene, så det håper jeg å kunne bidra med, sier 29-åringen.

Trener Kristian Kjelling er strålende fornøyd med sin ferske signering.

– Det betyr mye sportslig. Espen er en veldig dyktig spiller som passer godt inn i den håndballen vi spiller. Det betyr mye for klubben å få tilbake en tidligere profil. Det er noe Drammen har klart tidligere også, sier Kjelling til TV 2.

– Han kommer inn med masse erfaring og noen helt spesielle egenskaper når det kommer til å score mål, sier Kjelling.

Siden Norge-debuten i oktober 2009 har Lie Hansen spilt 146 landskamper, og står registrert med 433 mål. Han var også en del av det norske landslaget som tok VM-sølv i 2017.