Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Spilleren ble presentert for pressen fredag ettermiddag. 29-åringen returnerer dermed til klubben han forlot i 2011. Siden den gang har landslagsprofilen spilt i både Danmark, Tyskland, Østerrike og Frankrike.

Den erfarne landslagsspilleren har signert en treårskontrakt. Lie Hansen skal fullføre sesongen i franske Nantes, før han blir klar for Drammen foran neste sesong.

– Det føles godt. Det føles også riktig. Jeg hadde en god magefølelse, og den pleier å stemme. Jeg har vært ute i åtte år, og har merket at jeg savnet Drammen. Jeg er drammenser og glad i byen. Det er spennende det som er på gang her, sier Lie Hansen til TV 2.

– Drammen spiller en veldig rask håndball som jeg er veldig fan av. Jeg har fått mye erfaring de siste årene, så det håper jeg å kunne bidra med, sier 29-åringen.

Trener Kristian Kjelling er strålende fornøyd med sin ferske signering.

– Det betyr mye sportslig. Espen er en veldig dyktig spiller som passer godt inn i den håndballen vi spiller. Det betyr mye for klubben å få tilbake en tidligere profil. Det er noe Drammen har klart tidligere også, sier Kjelling til TV 2.

– Han kommer inn med masse erfaring og noen helt spesielle egenskaper når det kommer til å score mål, sier Kjelling.

Siden Norge-debuten i oktober 2009 har Lie Hansen spilt 146 landskamper, og står registrert med 433 mål. Han var også en del av det norske landslaget som tok VM-sølv i 2017.