Det bekrefter den nyopprykkede Obos-ligaklubben KFUM Oslo på sine nettsider.

Daniel Fredheim Holm kommer gratis fra Vålerenga, hvor han spilte over 300 kamper, vant serie og cup og var lagets kaptein i år.

33-åringen har tidligere spilt i Skeid, Aalborg og Rosenborg. Da det ble klart at han ikke fortsatte i Vålerenga etter årets sesong, ble han tidlig koblet til en retur til Skeid, som også har rykket opp fra andredivisjon i år.

Fredheim Holm blir spillende assistent i KFUM Oslo for hovedtrener Jørgen Isnes.

– Jeg har hatt lyst til å gjøre noe mer enn bare å være spiller, sier Daniel Fredheim Holm til sin nye klubbs nettsider.

– Dessuten vil jeg få muligheten til å jobbe med mer administrative oppgaver og lære om klubbdrift i en organisasjon som er i vekst og utvikling, blant annet med et arenaprosjekt som ser veldig spennende ut, fortsetter han.

Fredheim Holm sier til klubbens nettsider at han hadde valgt KFUM Oslo uavhengig av hvilken divisjon klubben hadde spilt i neste sesong.

– Jeg har fulgt KFUM tett i år og er imponert over det en har fått til med små ressurser og med en ung spillerstall. Jeg ser fram til å bidra med min erfaring til at laget og klubben kan ta nye steg, sier midtbanespilleren.

KFUM Oslo, populært kalt «Kåffa», rykket opp etter å ha slått Åsane i kvalifiseringen. De skriver ikke noe om Fredheim Holms kontraktslengde, men at de «gleder seg stort over å få med Daniel på laget de neste årene.»