Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nederlaget for rivalen Borussia Dortmund lørdag kveld var tungt å svelge for Frank Ribery. Hans Bayern München har nå sju poeng opp til Bundesliga-lederen og etter «Der Klassiker» mistet Ribery hodet.

Ifølge Bild skal Ribery ha klapset til TV-reporter Patrick Guillou tre ganger og dyttet til ham etter å ha fått en del av skylden for to av baklengsmålene.

Guillou er selv tidligere fotballspiller og jobber nå som ekspert for beIN Sports.

Verken Ribery eller Guillou ønsket å kommentere opptrinnet overfor Bild, men Bayern München bekrefter at en krangel fant sted like etter kampen.

– Franck Ribery har informert oss om at han hadde en krangel med landsmannen Patrick Guillou, som han har kjent i mange år. Vi ble enige med Patrick Guillou at vi skal snakkes på et eget møte. Vi skal snakke om hvordan vi kan løse saken, og Mr. Guillou har allerede signalisert at det er av hans interesse, sier Bayern-sportsdirektør Hasan Salihamidiz.

Ribery har vært på banen i ni kamper for Bayern i Bundesliga denne sesongen, men 35-åringen står foreløpig uten scoringer. Bayern har havnet bakpå i ligaen og ligger på femteplass med sju poeng opp til Borussia Dortmund etter søndagens lørdagens nederlag på bortebane.

Bayern har bare hentet åtte poeng fra de sju siste kampene i den tyske toppdivisjonen. Storklubben har aldri hentet igjen en serieleder som ligger sju poeng foran på dette tidspunktet i sesongen, skriver Opta.