Real Madrid tok innpå med ny seier

Real Madrid tok nye viktige poeng under ledelse av Santiago Solari. Med 4-2 borte mot Celta hentet hovedstadslaget poeng på liga-leder Barcelona.

RAMOS-DOBBEL: Real Madird-spillerne jubler. Foto: Eloy Alonso

Celta Vigo - Real Madrid 2-4

Det er tett i toppen av La Liga etter helgens serierunde. Real Madrid, som lå på en sjetteplass foran oppgjøret mot Celta søndag ligger nå fire poeng bak Barcelona, men rykket ikke opp plasseringsmessig.

Real Madrid tok ledelsen på bortebane etter omlag 20 minutter, takket være Karim Benzema. Scoringen kom som et resultat av fint spill av Luka Modric. Gjestenes ledelse ble doblet da Gustavo Cabral sendte ballen i eget netter etter cirka kvarteret spilt i andre omgang. Fem minutter senere kom reduseringen for Celta ved Hugo Mallo.

Like før ordinær tid fikk Rea Madrid straffe. Den tok Real Madrids kaptein Sergio Ramos seg av og økte ledelsen til 3-1. Og i kampens siste minutt var Ramos involvert i nok en Real Madrid-scoring. Kapteinen leverte pasningen til Dani Ceballos som sørget for 4-1 til gjestene.

På overtid fikk hjemmelaget pynte på resultatet til 2-4 ved Brais Mendez.

Seieren er den andre seieren på rad i La Liga under lagets nye trener Santiago Solari. Laget vant også stort i mesterligaen i midtuken.

Med Barcelonas tap for Real Betis var det flere lag som kunne hente poeng i toppen. I Vitora tok Alavés i mot Huesca. Alavés hadde aldri tapt hjemme mot Huesca i La Liga, og kampen søndag endret ikke den gode hjemmestatistikken.

Det var imidlertid gjestene som kom best i gang og tok ledelsen ved Moi Gómez. Men vertene sikret seieren 2-1 etter scoringer av Jony Rodríguez og Rubén Sobrino. Dermed står Alavés nå med 23 poeng, mens Barcelona har 24.

I de øvrige kampene vant Sevilla 2-1 over Espanyol, og sikret tre viktige poeng. De står også nå med 23 poeng. Rayo Vallecano spilte uavgjort mot Villarreal.