Klopp med gladnyhet til fansen: – Det er sikkert første gang

Jürgen Klopp kan velge fra en tilnærmet skadefri midtbane når Liverpool får besøk av Fulham på søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se hvordan Liverpool tapte for Røde Stjerne i vinduet øverst!

De siste ukene har Jordan Henderson og Naby Keïta vært ute med skade, som har gitt Liverpools manager begrensninger i laguttakene.

Søndag fra klokken 12.30: Se Liverpool-Fulham på TV 2 Sport Premium eller Sumo!

Keïta var tilbake i troppen da Liverpool gikk på sjokktap mot Røde Stjerne på tirsdag, men entret aldri gresset.

Under fredagens pressekonferanse bekreftet Klopp at både Keïta og Henderson er tilgjengelige til søndagens oppgjør mot Fulham.

Dermed er Alex Oxlade-Chamberlain, som muligens er ute hele sesongen, den eneste sentrale midtbanespilleren han har på skadelisten.

– Det er sikkert første gang alle midtbanespillerne våre utenom «Ox» er friske. Før søndag handler det om å komme seg i form, siteres Klopp av Liverpool Echo-reporter James Pearce.

Henderson må ofte tåle skarp kritikk for sine prestasjoner. Liverpools kaptein tas i forsvar av egen manager.

– Når Jordan (Henderson, journ. anm) ikke er tilgjengelig, savner vi ham alltid, sier tyskeren, ifølge Telegraph-reporter Chris Bascombe.

I tillegg er Joe Gomez, som skal ha fått seg en smell i kampen i Serbia, friskmeldt. Trent Alexander-Arnold, Nathaniel Clyne og Dejan Lovren har også trent med laget, oppdaterer skadeguruen Ben Dinnery på Twitter.

Klopp: – Da ville jeg vært en idiot

Til tross for at de røde bare er to poeng unna serieleder Manchester City, og heller ikke har tapt i Premier League, er det ikke bare fryd og gammen på Merseyside.

Det legger heller ikke Klopp skjul på.

– Premier League-sesongen har vært veldig suksessrik for oss så langt, men det føles ikke slik av tro grunner – den flytende fotballen og det faktum at City og Chelsea er så sterke, sier tyskeren.

– Mange ting er bedre enn forrige sesong. Den spektakulære fotballen har ikke vært der så ofte, men det var den heller ikke før dette tidspunktet forrige sesong, mener Liverpools manager.

– Da ville jeg vært en idiot

At Liverpool «bare» har scoret 21 mål på elleve kamper, gjør at de har havnet i bakleksen når det kommer til målforskjell. Før den tolvte serierunden står Manchester City med 13 plussmål mer.

Chelsea har tre mer.

Søndag venter tabelljumbo Fulham, som er i grusom form med fem tap på rad. På pressekonferansen ble Klopp spurt om han kommer til å gå for å forbedre målforskjellen mot Stefan Johansen lag.

Det spørsmålet ble ikke særlig godt tatt imot av den karismatiske tyskeren.

– Jeg ville vært en idiot om jeg snakket om målforskjell foran denne kampen. Se på Fulhams kamper, ikke bare Match of The Day-oppsummeringer. De skapte problemer for City, og er et lag med mye ferdigheter, siteres han.

Søndag fra klokken 12.30: Se Liverpool-Fulham på TV 2 Sport Premium eller Sumo!