POSERTE MED RØDE STJERNE-DRAKTER: Markus og Martinus' avfotografert i kampprogrammet forut for Røde Stjerne-Liverpool.
POSERTE MED RØDE STJERNE-DRAKTER: Markus og Martinus' avfotografert i kampprogrammet forut for Røde Stjerne-Liverpool. Foto: Faksimile av kampprogrammet.

Sjekk hvem som dukket opp i forbindelse med Liverpools brutale bortekamp

– Det var en fantastisk atmosfære, skriver Røde Stjerne Beograd - klubben kjent for å ha en enorm atmosfære - om Marcus og Martinus' besøk hos klubben.

Se Røde Stjerne-Liverpool på TV 2 Sumo og TV 2 Sport 1 tirsdag fra 18.00 (kampstart 18.55)

Norge er ikke bare kjent for nisseluer, olje og fisk. Også i musikkens verden har nasjonen gjort seg bemerket, i større og mindre grad.

Allikevel var det flere som ble overrasket da Marcus og Martinus var blant dem man kunne lese om i kampprogrammet forut for Champions League-oppgjøret mellom Røde Stjerne Beograd og Liverpool tirsdag.

De to musikktvillingene fra nord ble attpåtil omtalt som «verdensstjerner». De to spilte konsert i Beograd forrige uke, og har gjestet storklubben Røde Stjerne sammen med verdensstjernen Jason Derulo.

Dette var andre gang de to 16-åringene besøkte den serbiske storklubben, etter ta de også var på stadionanlegget som kalles «Marakana» som gjester i mars i år.

– Tvillingene fra Norge er store popstjerner, veldig populære i vårt land også, så et par hundre fans samlet seg da de ankom stadion, skriver Røde Stjerne i sitt kampprogram.

PS! Tvillingene var ikke til stede på kampen i Beograd. De dukket altså opp i kampprogrammet, og ikke på selve kampen.

– En fantastisk atmosfære
Det nevnes imidlertid også at tenåringssensasjonene spilte en kamp sammen med spillere fra klubbens U16- og kvinnelag, samt enkelte heldige supportere, i forbindelse med sitt besøk. Den norske stjerneduoen var kaptein for hvert sitt lag.

– Det var en fantastisk atmosfære, og gjestene til den serbiske mester fikk naturligvis passende gaver, står det i kampprogrammet, der man også kan lese videre i teksten at også Jason Derulo besøkte klubben samme dag.

Og nettopp atmosfære er noe Røde Stjerne er meget godt kjent med. Deres stadionanlegg Stadion Crvena Zvezda, bedre kjent som Marakana, er i Fotball-Europa regnet for å være ett av de tøffeste stedene man kan reise til.

Les også: Skrekktunnelen som ble for sterk kost for UEFA

Meget gode fotballspillere
Marcus og Martinus er langt ifra ukjente innen fotballmiljøet. I sommer spilte de Norway Cup foran tusenvis av ekstatiske tilskuere på Ekebergsletta. Da var de i aksjon både for sitt Mosjøen G16 og i den årlige kjendiskampen, og viste prov på at de ikke bare er gode artister. De hadde også litt av hvert å slå i bordet med på fotballbanen.

Tidligere har artiststjernene også avslørt overfor TV 2 Sporten hvem som er deres engelske favorittlag. (Les mer om det i denne saken). Duoens link til Norway Cup ble også bemerket av TV 2s ekspertkommentator i Beograd forut for tirsdagens kamp.

– Fra kjendiskampen på Ekeberg med @TV2JHBorslid til omtale i CL kampprogrammet før Røde Stjerne mot Liverpool sammen med Jason Derulo. Snakk om opptur, skrev Petter Myhre på Twitter, og la til en emoji av en rakett.🚀