Se Bournemouth-Manchester United på TV 2 Sumo og TV 2 Sport Premium lørdag fra 13.00 (kampstart 13.30)

Joshua King må stå over lørdagens kamp mot gamleklubben Manchester United.

Det bekreftet Bournemouth-manager Eddie Howe på fredagens pressekonferanse.

– I all hovedsak er vi i god form, men Joshua King er definitivt ute også i denne kampen. Han blir ikke klar. Det er et slag i trynet for oss. Det er ikke en langtidsskade, men Joshua er skuffet over å miste kampen og fullt fokusert på å bli frisk, sa Howe ifølge klubbens Twitter-konto og offisielle hjemmesider.

Nordmannen har vært usikker til alle sørkystklubbens kamper siden han returnerte fra landskampene i oktober med en ankelskade, spilte kampen mot Southampton den 20. oktober, men stod over oppgjøret mot Fulham forrige helg og ligacupkampen mot Norwich i midtuken.

Se King fortelle om storformen i videovinduet øverst!

Har scoret to mål mot gamleklubben
Skadefraværet betyr at King ikke får en ny sjanse til å pynte på en fin scoringsstatistikk mot klubben som han var på lønningslisten til mellom 2008 og 2013.

King ble matchvinner mot de røde djevlene da Bournemouth vant 2-1 i tilsvarende oppgjør i desember 2015, og scoret også utligningsmålet fra straffemerket da de klarte 1-1 på Old Trafford i mars 2017.

Denne sesongen har Bournemouth kommet meget godt i gang, og ligger etter ti Premier League-runder på en råsterk 6. plass på tabellen. Kun to poeng skiller opp til Arsenal som i øyeblikket innehar den forgjettede 4. plassen som gir Champions League-fotball neste sesong.

Lørdagens motstander Manchester United ligger på 8. plass, men har vist fremgang de siste kampene.

– Det er tidlig i sesongen, og Manchester United har vist bedring de siste kampene. De kommer hit i god form, men dette er en kamp vi ser frem til, sa Howe.

PS! I tillegg til King-fraværet kunne Bournemouths manager også avsløre at det er et usikkerhetsmoment rundt forsvarsspiller Simon Francis, men der mente Howe at det fremdeles var mulighet for at han kunne inkluderes i troppen.

Se Bournemouth-Manchester United på TV 2 Sumo og TV 2 Sport Premium lørdag fra 13.00 (kampstart 13.30)