Giggs avslører: – Ville hente Juventus-stjernen til United

Ryan Giggs ville hente Paulo Dybala til Manchester United da han var assistenttrener.

Se Dybalas matchvinnerscoring i videovinduet øverst.

Paulo Dybala senket Manchester United på Old Trafford med sin scoring i det 17. minutt.

Det var argentinerens fjerde scoring hittil i sesongens Champions League.

Juventus-angriperen var en konstant trussel for United-forsvaret og kunne fort notert seg for flere nettkjenninger i førsteomgang.

I TV 2s Champions League-studio satt tidligere Manchester United-spiller- og trener, Ryan Giggs. For ham var Dybala slett ikke noe nytt bekjentskap.

Giggs avslørte nemlig at de vurderte å hente 24-åringen til Manchester United da han var assistenten til Louis van Gaal.

– Han var veldig talentfull i Palermo og hadde øye for mål. Jeg sammenlignet ham litt med Chicharito, for han hadde energien, presset forsvarsspillerne og luktet mål. Problemet var at vi allerede hadde Radamel Falcao, Robin van Persie og Wayne Rooney på den tiden, så det hadde blitt vanskelig å få en plass på laget.

Han innrømmer også at han gjerne skulle sett ham på dette United-laget.

– I dag hadde jeg likt å se ham i Manchester United.

​Også TV 2s ekspert Brede Hangeland lot seg imponere av målscorer Dybala.

– Det er en herlig spiller. Han er en offensiv kraft og har full pakke. Dette er en spiller som både kan få ballen i føttene og stikke bak forsvaret. Sånn sett er han et mareritt å møte. Han er alltid fremme og lukter på returen, og er der det skjer i boksen, sier TV 2s fotballekspert Brede Hangeland.​