Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

20.00: Se Manchester United – Juventus

Leonardo Bonucci er av mange beskrevet som en stopper i verdensklasse. Forrige sesong vendte han tilbake til Juventus etter et noe skuffende opphold i AC Milan.

Men nå avslører Bonucci – som trolig starter oppgjøret mot Manchester United på Old Trafford i Champions League – at han var sterkt ønsket av José Mourinho i sommer.

– Ja, svarer 31-åringen på spørsmål om han kunne skrevet under for Manchester United under sommerens overgangsvindu, ifølge AS.

– Jeg tok ikke avgjørelsen før i juni, men følelsen min var hele tiden å vende tilbake til Juventus. Da min agent fortalte meg at det var muligheter for å vende tilbake, sluttet jeg å høre på hva andre måtte mene, og sa bare: «ok, la oss vende hjem», utdyper han i intervjuet.

Stjernestopperen avslører at han også kunne endt opp hos Manchester Uniteds byrival, Manchester City.

– Det har vært muligheter for meg å gå til både Manchester City og Manchester United. Når det gjelder Manchester City, så fikk jeg et tilbud i 2016. Jeg snakket med City, og jeg snakket med Juventus, og fant ut at det beste for meg var å bli værende for å kjempe for troféer med Juventus, opplyser han.

– Og da jeg i sommer fikk muligheten til gå tilbake til Juventus, så sluttet jeg å høre på andre tilbud, og bestemte meg for å vende tilbake dit jeg hører hjemme, sier Bonucci.

Han innrømmer at oppholdet i AC Milan var en nedtur.

– I Juventus får jeg ut mitt virkelig beste, noe jeg ikke klarte i AC Milan. Jeg presterte ikke godt nok for AC Milan, kanskje fordi at jeg i mitt hjerte alltid ønsket å vende tilbake, mener han.

Juventus topper gruppe H etter to strake seire, mens Manchester United ligger på andreplass med fire poeng foran tirsdagens TV 2 Sport 1-sendte oppgjør.