Se Manchester United mot Juventus på TV 2 Sport 1 og Sumo tirsdag fra kl. 20.

Cristiano Ronaldo er i høst blitt saksøkt av Kathryn Mayorga, som hevder han voldtok henne på et hotell i Las Vegas i 2009.

Juventus-stjernen har benektet anklagene fra den amerikanske kvinnen, men politiet har gjenopptatt etterforskning av saken.

Ronaldo måtte svare på anklagene da han møtte pressen før møtet med gamleklubben Manchester United i Champions League.

– Jeg er en lykkelig mann. Vi kom med en uttalelse for to uker siden. Jeg har det bra, sier Cristiano Ronaldo, og fortsetter:

– Selvfølgelig kommer jeg ikke til å lyve. Advokatene mine har tro på min sak, og det samme har jeg. Jeg nyter fotballen og livet, og resten har jeg andre til å ta seg av. Det er alltid sannheten som vinner.

Ifølge BBC fikk ingen engelske journalister lov å stille spørsmål til Ronaldo på pressekonferansen. Italienske reportere skal ha konfrontert portugiseren med anklagene.

Forlik på tre millioner kroner

Kathryn Mayorga, som tidligere i høst sto frem med sin versjon i den tyske avisen Der Spiegel, at de to møtte hverandre på en klubb i Las Vegas, før Ronaldo senere voldtok henne på en hotellsuite.

Episoden skjedde under en ferietur og i et forlik betalte Juventus-spilleren 375.000 dollar til Mayorga, et beløp som tilsvarer over tre millioner norske kroner med dagens dollarkurs.

Mayorga skrev den gangen under en taushetserklæring, men har levert et sivilt søksmål for å få opphevet den.

Til avisen Der Spiegel sier kvinnen at Ronaldo skal ha bedt henne gi ham oralsex, hvorpå hun nektet. Da skal fotballstjernen ha voldtatt henne, mens hun gjentatte ganger skrek «nei». Ifølge Mayorga skal Ronaldo ha unnskyldt seg etterpå.

Bekreftet anmeldelse

Politiet har bekreftet at kvinnen anmeldte et overgrep samme dag i 2009, og at i den forbindelse ble undersøkt av leger på et sykehus i Las Vegas.

Mayorga ønsket først ikke å si navnet på hvem som skal ha forgrepet seg på henne, men skal noen uker etter ha fortalt politiet at det var Ronaldo, skriver CNN.

Da skal både politi og helsevesen ha frarådet henne fra å gå videre med saken, ettersom det kunne bli tolket som utpressing.

Ronaldo har hele tiden hevdet at de to hadde frivillig sex. ​