TVILSOM FRISYRE: Da David Beckham møtte Nelson Mandela i Johannesburg i 2003, stilte han opp med rastafletter. Det angrer han fortsatt på.
TVILSOM FRISYRE: Da David Beckham møtte Nelson Mandela i Johannesburg i 2003, stilte han opp med rastafletter. Det angrer han fortsatt på. Foto: NTB Scanpix.

Dette angrer David Beckham mest på

I et sjelden intervju forteller David Beckham om sin største motetabbe og hvordan han holder formen, selv i en alder av 43.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For tiden er David Beckham på rundreise i Australia for å bidra til prins Harrys «Invictus Games», et veldedighetstiltak for krigsveteraner.

I den anledning har han avgitt et lengre intervju med The Sunday Project, der han blant annet ser tilbake på sine flere motestunt.

Da han var på toppen av karrièren, forbauset Beckham den engelske tabloidpressen med nye frisyrer og dristige klesvalg gang på gang.

På spørsmål om det er spesielt han angrer på, trekker han frem én ting: Egen frisyre da han møtte Nelson Mandela i 2010.

GIKK BORT: 5. desember 2013 døde Nelson Mandela, tidligere sør-afrikansk president og vinner av Nobels fredspris.
GIKK BORT: 5. desember 2013 døde Nelson Mandela, tidligere sør-afrikansk president og vinner av Nobels fredspris. Foto: Laurent Rebours

– Jeg har et bilde hjemme av meg og Nelson Mandela. Og jeg hadde rastafletter, sier en lattermild Beckham til The Sunday Project, før han fortvilende gjentar:

– Jeg satt der med en utrolig og inspirerende mann ... og jeg hadde rastafletter!

Til tross for at det er mer enn fem år siden Beckham la opp, holder den tidligere Real Madrid- og Manchester United-superstjernen seg i usedvanlig god form.

I intervjuet med det australske TV-programmet blir han spurt om hva som er nøkkelen til ikke å gå opp i vekt.

– Når du blir eldre, er det slitsomt å komme seg opp og få barna på skolen i tide. Men du har lyst til å sette et godt eksempel, innleder engelskmannen.

– Du har ikke lyst til å bruke for mye penger på treningssenter. Tre-fire ganger i uken går jeg til skolen med datteren min istedenfor å kjøre, eller sykler hjem med henne. De små tingene utgjør en stor forskjell, mener han.

43-åringen hadde en svært suksessrik karrière, og står bokført med 117 landskamper for England. I tillegg har han spilt for enorme klubber som Manchester United, Real Madrid, PSG og AC Milan.

Tidligere i høst kunngjorde superstjernen planene for sitt nye lag, Inter Miami CF, som MLS-debuterer i 2020.