Krise i Real Madrid etter nytt tap: – De er i ruiner

Presset øker ytterligere på Real Madrid-trener Julen Lopetegui.

Real Madrid - Levante 1-2

Se målene i Sportsnyhetene øverst!

Den blytunge Real Madrid-perioden fortsetter. Lørdag ble det et pinlig 1-2-tap for Levante hjemme på Santiago Bernabéu.

– Madrid er i ruiner, skriver Marca.

– Full krise, skriver AS.

Champions League-mesterne de siste tre sesongene har gått fem kamper uten seier, fire av dem er tapt.

481 minutter tok det fra den forrige scoringen mot Espanyol 22. september til Marcelo reduserte til 1-2 med 18 minutter igjen av lørdagens oppgjør. Så lang tid har det aldri gått mellom scoring siden Real Madrid ble stiftet for 116 år siden.

Økt press på Zidanes erstatter

Real Madrid, som har tapt tre strake kamper, ligger på femteplass i La Liga. Det er imidlertid kun fire poeng opp til ledende Alavés før resten av runden. Levante er på sjuendeplass. Barcelona er ett poeng foran Madrid og skal ut mot laget foran på tabellen, Sevilla på andreplass, lørdag kveld.

Dermed øker presset ytterligere på Julen Lopetegui, som tok over etter Zinedine Zidane i sommer. Lopetegui kom fra jobben som spansk landslagssjef etter at han ble sparket like før VM-sluttspillet i Russland.

José Luis Morales sendte gjestene fra Valencia i ledelsen allerede etter sju minutters spill. Raphaël Varane feilberegnet et gjennomsnitt og Thibaut Courtois var på halvdistanse. Morales rundet keeperen og satte inn 1-0.

Flere VAR-avgjørelser

Få minutter senere fikk dommer Guillermo Cuadra da Varane handset rundt 16-metersstreken. Det ble først dømt frispark, men så omgjort til straffespark, som Roger Marti satte i mål bak Courtois.​

Real Madrid hadde sine sjanser og presset Levante hardt i andre halvdel av andreomgang, og to ganger havnet avslutningene havnet i tverrliggeren før pause.

Ikke lenger etter at Levante scoret sitt andre hadde de også en scoring inne, men etter at VAR hadde sin andre opptreden i løpet av 17 minutter, ble målet annullert. Casemiro headet i tverrliggeren, men Asensio var i offside på returen.