Luka Jovic (20) ble historisk med fem scoringer i målfest

Serbisk unggutt herjet i Bundesliga.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Eintracht Frankfurt - Fortuna Düsseldorf 7-1

Se målene i Sportsnyhetene øverst!

Luka Jovic scoret fem (!) av Eintracht Frankfurts scoringer i 7-1-seieren over Fortuna Düsseldorf i Bundesliga fredag.

2-0-scoringen etter 26 minutters spill var det vakreste i kampen, et utsøkt sykkelspark.

Med sin alder 20 år og 300 dager ble han tidenes yngste til å score fem mål i samme kamp i en av de fem beste ligaene i Europa.

Aldri før har en Eintracht Frankfurt-spiller scoret så mange mål i en og samme kamp.

20-årige Jovic ble den yngste femmålsscorer i en bundesligakamp noensinne, og den første siden Robert Lewandowski gjorde det for Bayern München for tre år siden.

Det er også første gang en serber scorer scorer hat-trick i en av de fem beste ligaene siden Milos Krasic gjorde det for Juventus i oktober 2010.

Fem minutter før slutt ble Jovic byttet ut til stående applaus fra fansen på Commerzbank Arena.

Jovic debuterte for Serbia tidligere i år.

Seieren var nok til å sende Frankfurt forbi Bayern München på tabellen og opp på sjetteplass før resten av Bundesliga-runden spilles.

Haller scoret kampens første mål i det 20. minutt etter at dommeren med hjelp av VAR blåste straffe for hands mot Adam Bodzek. Haller var sikker fra 11-metersmerket, og gjestekeeper Michael Rensings mareritt hadde begynt.

På innlegg fra Filip Kostic gjorde Jovic på spektakulært vis 2-0 i det 27. minutt, og sju minutter senere la han på til 3-0.

Haller punkterte kampen fullstendig med sin 4-0-scoring i det 50. minutt. Tre minutter senere reduserte innbytter Dodi Lukebakio, men resten av kvelden tilhørte Jokic. Han scoret i det 55., 69. og 72. minutt.

Skåret i gleden for hjemmelaget var landslagskeeper Kevin Trapps skade. Han måtte byttes ut med Frederik Rønnow i det 58. minutt. Dansken hadde lite å gjøre, annet ennå juble over Jovics siste scoringer.​