Tapt fem av syv kamper

Mats Zuccarello og New York Rangers tok ledelsen i første periode, men tapte 3-4 i forlengning borte mot regjerende NHL-mester Washington Capitals.

Zuccarello maktet ikke å notere seg for målpoeng for gjestene, men var på isen i voksne 20.27 minutter onsdag.

Det var Rangers' Mika Zibanejad som sprakk den første nullen etter seks minutter, men før perioden var over hadde John Carlson utlignet.

Capitals var i ledelsen 3-2 etter annen periode, etter to mål av superstjernen Alexander Ovetsjkin, mens Rangers' Jimmy Vesey scoret ett innimellom de to. Veteranen Chris Kreider sørget imidlertid for å utligne i tredje og siste periode, og kampen gikk dermed til forlengning.

Matt Niskanen brukte 2.18 minutter på å sette pucken i mål på en retur etter Jevgenij Kuznetsovs skudd. Dermed stakk Washington-laget av med seieren.

Tapet mot Capitals er Rangers' femte på sju kamper så langt i NHL-sesongen. New York-laget fikk riktig nok med seg et viktig poeng onsdag.

– Tre av fire poeng er rimelig bra mot rimelig gode lag (Colorado Avalanche og Capitals), men rimelig bra holder bare ikke i denne ligaen, kommenterte Rangers-backen Neal Pionk ifølge NHLs nettsted.