Det enkle svaret ville vært at Mourinho var på plass for å se på sin egen spiller, Nemanja Matic.

Men den kraftfulle midtbanespilleren er ute med en ankelskade.

Da var ikke britiske medier, deriblant Independent og Mirror, snaue med å trekke følgende slutning:

Mourinho var på plass for å følge den serbiske midtbanestjernen Milinkovic-Savic.

Slik svarer han

Nå uttaler den brennhete midtbanespilleren seg om Mourinho-visitten.

– Jeg er en Lazio-spiller, men det er klart at jeg er glad for at en manager som ham kom for å se kampen, siteres Milinkovic-Savic av Mirror.

– Jeg har lest litt overalt om at han var på stadion for å se meg spille, men det betyr ingenting. Kanskje var han ikke der for å se meg, men noen andre, spekulerer han.

NØKKELSPILLER: Denne sesongen har Sergej Milinkovic-Savic scoret ett mål og slått én målgivende pasning på sju ligakamper for Lazio.
NØKKELSPILLER: Denne sesongen har Sergej Milinkovic-Savic scoret ett mål og slått én målgivende pasning på sju ligakamper for Lazio. Foto: Tiziana Fabi

Kanskje har den 23 år gamle midtbanespilleren et poeng, om så lite: Mourinho skal også ha holdt et øye med Fiorentina-forsvareren Nikola Milenkovic (20), som har fått et enormt press på seg ved å bli stemplet som «den neste Nemanja Vidic».

Britiske medier er imidlertid skråsikre på at portugiseren først og fremst var der for å se på Milinkovic-Savic, som ikke ble byttet inn før det var spilt 79 minutter.

To minutter senere var han involvert i angrepet som ledet til Fulham-spiss Aleksandar Mitrovics andre scoring for kvelden.

Skrev under på ny kontrakt

Denne sommeren ble den 23 år gamle midtbanespilleren koblet til så å si samtlige europeiske storklubber, deriblant Manchester United. Serberen endte opp med å skrive under på en femårskontrakt med den italienske hovedstadsklubben.

Hans agent, den tidligere Chelsea-angriperen Mateja Kezman, hevder kontrakten er uten utkjøpsklausul.

– Ingen snakket om en utkjøpsklausul. Sergej trives veldig godt i Roma. Han har vært der i tre år, og elsker både klubben og byen. Han konsentrerer seg om å komme tilbake på sitt beste, sa Kezman like etter forlengelsen tidligere i høst, ifølge nettstedet Goal.