Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nora Mørk ble operert i dag. Legene fant, som hun fryktet, at menisken er skadet.

– Hun måtte sy menisken. Det betyr at hun er ute i rundt seks måneder til, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson til TV 2.

– Disse skadene er noe forbaska dritt. Det er like trist hver gang. Og noen får tydeligvis mer enn andre, sier Hergeirsson og tenker på Mørks dystre skadehistorikk.

– Dette er et resultat av håndball spilt over lang tid. Da må vi andre stille opp og støtte henne. De beste folkene har gjort operasjonen. Hun har tilgang til de beste folkene i opptreningen. Det er det vi som landslag kan gjøre for at hun skal komme tilbake, sier han.

Ber Mørk ta uke for uke
​– Det er viktig for Nora å bruke tid på å tenke på andre ting enn håndball. Hun må ta en uke av gangen og ha som mål å være klar til neste sesong. Jeg håper hun ser frem i tid og har lyst og ork til å jobbe seg tilbake nok en gang, sier Hergeirsson.

Landslagssjefen er vant med å få triste skadenyheter. Han synes håndballjentene har vært ekstremt flinke til å takle nedturene.

– Det er mange i troppen vår nå som har hatt lengre perioder ute av spill. Det som imponerer meg er hvor motiverte de er for å komme tilbake, og hvor dedikerte de er i treningsarbeidet, sier han.

Tilbakeslag i september
​Det var i begynnelsen av februar at Mørk røk det fremre korsbåndet i sitt høyre kne, og måtte under kniven.

I slutten av august kunne TV 2 melde at hun så smått hadde begynt håndballtrening igjen, og at hun selv trodde at hun kunne spille for fullt igjen i slutten av oktober.

Så kom tilbakeslaget.

– Hvis jeg må inn og sy menisken, forventer jeg det verste. Da kan det bli nye seks måneder, sa hun til TV 2 for noen uker siden.

Mørk var svært nedbrutt etter det nye tilbakeslaget.

– Nå blir det faktisk å legge seg under kniven med knærne for åttende gang. Dette er første gang jeg har kjent på følelsen av å være knust, å mistet motet og motivasjonen. Nå vet jeg rett og slett ikke hva veien blir videre, for nå er jeg bare en håndballspiller som ikke spiller håndball, sa Györ-stjernen.