Europas heteste spiss slo til igjen, men klarte ikke å hindre tap mot Portugal

Krzysztof Piatek er ustoppelig. Til tross for 23-åringens første landslagsscoring ble det likevel tap mot Portugal.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Polen - Portugal 2-3

Ingen spissere er hetere enn Krzysztof Piatek på den europeiske klubb-fotballscenen for øyeblikket.

Torsdag markerte den 23-årige spissen seg også på landslagsscenen i Nations League mot Portugal.

Scoret i hver kamp

I sin andre landskamp for Polen scoret Piatek sitt aller første mål med den hvite ørnen på brystet. Han fulgte dermed opp det som har vært en mildt sagt forrykende start på sesongen.

Piatek kom til Genoa fra Cracovia i sommer og har tatt Serie A med storm. Han har scoret i hver eneste kamp han har spilt for Genoa og er toppscorer i ligaen med ni scoringer på sju kamper. Ingen i de største ligaene i Europa har scoret flere mål enn den nye, polske wonderboyen.

I spisspar med Robert Lewandowski sendte Piatek Polen i ledelsen da han headet inn 1-0 etter 18 minutter. De tilreisende slo imidlertid tilbake halvtimen ut i kampen ved en annen brennhet spiss.

Se sammendrag fra kampen øverst på siden!

Portugal snudde til seier

André Silva har scoret sju mål på åtte kamper for Sevilla denne sesongen. Den AC Milan-utlånte spissen bredsidet inn utligningen etter herlig forarbeid av Pizzi.

Og like før pause hadde Portugal snudd kampen. Ruben Neves slo en utsøkt langpasning fra langt inne på egne banehalvdel. Missilet sendte Rafa Silva alene med keeper, og Benfica-spilleren kom seg forbi keeper før han på åpent mål ble fratatt muligheten til å sende Portugal i ledelsen. For Polen-stopper Kamil Glik kom skliende og taklet ballen inn i eget nett.

Det tok ikke mange minuttene av den andre omgangen før Bernardo Silva sørget for portugisisk tomålsledelse. Manchester City-angriperen dro seg fint innover i banen og forserte forsvarerne før han lekkert plasserte ballen ned i hjørnet.

Jakub Blaszczykowski ga Polen håp om poeng da han banket inn 2-3-reduseringen kvarteret før full tid, men det ble med det.

Seieren fører Portugal opp på seks poeng i gruppen. Både Italia og Polen blir stående med ett poeng etter to spilte runder.