PÅ VEI TIL UNITED: Tromsø og Manchester United forhandler for å få på plass en avtale om talentet Isak-Hansen-Aarøen (14).
PÅ VEI TIL UNITED: Tromsø og Manchester United forhandler for å få på plass en avtale om talentet Isak-Hansen-Aarøen (14). Foto: med tillatelse fra Nordlys

United på plass i Tromsø for å forhandle om Isak (14)

Manchester United ser ut til å dra det lengste strået i kamp mot blant andre Liverpool og Everton om 14 år gamle Isak Hansen-Aarøen.

Manchester Uniteds akademisjef David Harrison dro torsdag ettermiddag fra Alfheim etter å ha sittet i forhandlinger med Tromsø.

Harrison har vært på besøk i to dager for å diskutere muligheten for å hente den talentfulle 14-åringen Isak Hansen-Aarøen til klubben, skriver iTromsø.

Overfor avisen bekrefter styreleder Kristian Høydal at samtalene med Premier League-giganten har vært gode og positive. Overfor TV 2 sier Høydal at man nå jobber videre for å oppfylle Hansen-Aarøen og hans families ønske.

– Vi har avtalt at vi skal fortsette de samtalene videre. United er tydelige på at de ønsker seg en avtale og binde ham til dem. Det synes vi er helt ok, sier Høydal til TV 2.

Hansen-Aarøen har tidligere vært på treningsopphold hos både Manchester United, Everton og Liverpool, men kan det virke som United drar det lengste strået.

Den talentfulle TIL-spilleren kan uansett ikke signeres og gjennomføre overgangen før fylte 16 år. Høydal understreker at det foreløpig ikke er noe som er signert.

– Det er mange forskjellige veier videre. Vi jobber sammen med United, Isak og hans familie for å finne en løsning. Det går ikke an å snakke om det økonomiske siden det ikke er noen tall på bordet, sier Høydal, som beskriver Hansen-Aarøen som en jordnær gutt.

– United har fulgt ham lenge, og ser nok i likhet med oss et stort potensial i Isak. TIL er en utvklingsklubb som ønsker å utvikle nordnorske spillere. Vi er stolte dersom vi klare å selge til en så stor klubb som United.