Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Norge-Slovenia lørdag fra kl. 17.30 på TV 2 og tv2sumo.no.

Genks solide midtstopper Sebastien Dewaest (27) overrasket lagkameratene da han dukket opp med en ny tatovering for en knapp måned siden.

Sander Berge var blant dem som fort la merke til Dewaests siste påfunn.

– Han møtte opp med håret i strikk og den tatoveringen en dag. Vi har pratet litt om den i garderoben. Det er en spenstig variant, humrer Berge.

Det er ikke tilfeldige lepper Dewaest har tatovert på halsen. Kjæresten hans Laura tok et avtrykk av leppene sine. Tatovøren gjorde resten av jobben.

– Det er ekstremt pusete, men det får være hans stil, smiler Berge.

Dewaest har startet fem av Genks seriekamper denne sesongen. Han var også med i sjokktapet borte mot Sarpsborg 08. Berge forteller at den pusete stilen på hjemmebane ikke samsvarer med Dewaests vesen på fotballbanen.

– Når vi først går ut på banen, er han den som tråkker mest til og er mest crazy. Så ender han opp med den tatoveringen. Det er spennende. Han tok tatoveringen en uke før han ble matchvinner mot Anderlecht. Det lever vi fint med, sier Berge, som ikke har planer om å kopiere Dewaest.

– Det blir ikke med det første. Aldri i livet er nok helt korrekt, sier midtbanespilleren.

Dewaest har latt seg imponere av det Berge har vist i Genk-trøyen. På spørsmål om hvilken spiller som har størst potensial i Genk, er Dewaest klar.

– Det er utvilsomt Sander Berge. Jeg spilte med Wilfred Ndidi. Han var usedvanlig god, men Berge er i en annen kategori. Noen ganger har jeg inntrykk av at han er raskere med ball enn uten. Det er veldig imponerende, uttalte Dewaest til nettstedet voetbalnieuws for en måned siden.

Berge har følt seg sliten de siste dagene. Han sto over torsdagens trening, men friskmelder seg selv til lørdagens Slovenia-kamp.

– Planen er å spille på lørdag. Jeg tok det rolig torsdag for å være klar til trening fredag, sier han.