POPULÆRT PAR: Martin Linnes føler både han og kjæresten Elisabeth Haugen blir tatt godt vare på av supporterne til storklubben Galatasaray.
POPULÆRT PAR: Martin Linnes føler både han og kjæresten Elisabeth Haugen blir tatt godt vare på av supporterne til storklubben Galatasaray. Foto: NTB Scanpix / Instagram, @elisa899

Landslagsprofilens kjæreste vekker oppmerksomhet i Tyrkia

– Hun er glad i oppmerksomhet fra før, sier Martin Linnes (27) om kjæresten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Martin Linnes var med på å bli seriemester i Tyrkia med Galatasaray forrige sesong, og etter åtte serierunder av denne sesongen leder storklubben foran byrival Istanbul BB.

I det fotballgale landet får også kjæresten Elisabeth Haugen (26) stor oppmerksomhet.

Haugen stiller stadig opp på bilder med Galatasaray-supportere. På Instagram nærmer hun seg 30.000 følgere og hun har en blogg der hun har skildret livet i Istanbul.

I en kommentarfeltet på Instagram flommer det over av tilbakemeldinger fra tyrkiske fotballfans på det hun deler. En triksevideo har også blitt tatt godt imot på Instagram.

– Det er koselig når supportere fra Galatasaray tar bilde med meg og deler det på sosiale medier. Fansen der er virkelig unik, skrev hun i et innlegg på bloggen forrige sesong.

Elisabeth Haugen har også blogget om oppmerksomheten venninnen og kjæresten til Salzburg-spiller Fredrik Gulbrandsen, Malene Pedersen, fikk da hun stilte på tribunen tidligere, slik også Dagbladet omtalte i fjor høst.

Martin Linnes forteller at han og kjæresten stortrives i Istanbul.

– Vi har funnet oss godt til rette, og vi har et godt forhold til alle i klubben og fansen. De støtter meg og tar godt hånd om familien, så vi er veldig godt likt der nede. Det er viktig å ha supporterne og alle i klubben bak oss. Får vi litt oppmerksomhet, så er vi fornøyde med det, sier Linnes til TV 2.

– Hun er glad i oppmerksomhet fra før. Hun er typen som går inn i et rom og liker mye plass, så for henne gjør det ikke så mye, sier Linnes.

– Hvor komfortabel er du med all oppmerksomheten hun får?

– Nå har vi vært sammen i mange år, så jeg vet hvor jeg har henne, så jeg tenker ikke på det. Så lenge hun synes det er ålreit og greit, så er det så klart ingen problem, sier Linnes.

Galatasaray og de andre Istanbul-gigantene er berømte for sine energiske tilhengere.

– Man blir vant til det på sett og vis, men man blir aldri kvitt gåsehuden og godfølelsen man får utpå der. Spesielt nå som det har gått såpass bra, spesielt det siste året, så er det en ufattelig deilig følelse å gå utpå der og kjenne at de støtter deg og hjelper deg fremover. Det er noe alle tilskuere og spillere bør oppleve, for det er en helt annen stemning. Jeg har spilt fotball i mange land, men det skiller seg ut på en helt annen måte, sier Linnes.

Høyrebacken forteller at han aldri har opplevd stygge episoder i møte med supportere fra Galatasarays erkerivaler Besiktas og Fenerbahce.

Se dette innlegget på Instagram

❤️💛🦁😘

Et innlegg delt av Elisabeth Haugen 👋🇳🇴 (@elisa899)

– Man blir alltid gjenkjent og det blir litt selfies. Det er sjelden jeg er ute på ærender uten å bli kjent igjen. De er utrolig engasjerte rundt fotballen og bryr seg utrolig om spillerne. Heldigvis er det bare positive opplevelser og ingen stygge episoder ennå. Man blir vant til det, men jeg synes det er koselig.​

Det kastes gjenstander mot banen i Istanbul-oppgjørene, men selv har han aldri blitt truffet av noe.

– Jeg har unngått det. Det har flagret rundt ørene på meg, men jeg har ikke fått et blått øye. Jeg er smal og liten, så kanskje det er derfor, smiler han.

Se Norge mot Slovenia på TV 2 og Sumo lørdag fra klokken 17.30.