UTE: Sten Grytebust blir ikke med mot Slovenia og Bulgaria.
UTE: Sten Grytebust blir ikke med mot Slovenia og Bulgaria. Foto: Roald, Berit

Nytt forfall for Lagerbäck

André Hansen blir hjemmeværende reserve i de kommende landskampene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Norges landslagssjef Lars Lagerbäck bekrefter at også tredjekeeper Sten Grytebust har meldt forfall til de kommende TV 2-sendte landskampene mot Slovenia og Bulgaria i Nations League.

Lagerbäck opplyser at de har vært i kontakt med Rosenborg-keeper André Hansen, som er klar til å komme inn hvis det skal komme ytterligere forfall på målvaktplassen.

Hansen takket nei til landslagsspill i fjor.

– Sten er også skadet, så vi er nede i to målvakter nå. Vi har bestemt at vi ikke kaller inn noen nå, men vi har snakket med André, så får vi problemer, så er han klar til å hoppe rett inn, sier Lagerbäck på pressekonferansen.

Rune Almenning Jarstein og Ørjan Håskjold Nyland er dermed de eneste keeperne i troppen som forbereder seg til lørdagens møte med Slovenia hjemme på Ullevaal.

Jarstein var tilbake i Hertha Berlin-buret i helgen etter skadeproblemer de siste par ukene. Den tidligere Odd- og Viking-keeperen er Lagerbäcks førstevalg mellom stengene.

Grytebust føyer seg i rekken av spillere som Birger Meling og Tore Reginiussen som har meldt forfall til landslagssamlingen.

AIK-spiller Tarik Elyounoussi gikk av banen med en skade søndag, men Lagerbäck opplyste at det foreløpig så positivt ut for angriperen.