– Drømmen min er å spille for Real Madrid

Eden Hazard (27) er overrasket over at Chelsea ikke har tatt initiativ til å forlenge. Nå snakker stjernen om Real Madrid-drømmen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Eden Hazards fulltreffer i 2-0-seieren mot Southampton i videovinduet øverst!

Eden Hazard har vist forrykende form for Chelsea denne sesongen og er toppscorer i Premier League med sju mål. I tillegg har han notert seg for tre målgivende pasninger.

I sommer var den belgiske stjernen sterkt koblet til Real Madrid, og Hazard gjør nå sitt for å sette fart på spekulasjonene igjen.

– Real Madrid er verdens beste klubb. Jeg ønsker ikke å ljuge nå. Det er en drøm jeg har hatt siden jeg var en guttunge. Vi får se hva som skjer. Jeg vil ikke snakke om Real hver eneste dag, men jeg tror vi kan snakke om fremtiden min snart, sier Eden Hazard til den belgiske avisen Het Laatste Nieuws.

Real Madrid er inne i en tung periode og står uten seier på de fire siste kampene. Klubben erstattet aldri Cristiano Ronaldo etter portugiserens overgang til Juventus i sommer.

Hazard påpeker at han er 27 år og på toppen av karrieren. Selv om en overgang til Real Madrid er drømmen, understreker han at han trives i blått.

Kontrakten med Chelsea løper ut i 2020 og Hazard åpner for å forlenge.

– Om de vil snakke med meg nå, så er jeg åpen for det. Jeg er stadig i kontakt med klubbledelsen og eieren. Kanskje er det litt overraskende at de ikke har kommet til meg ennå, sier Hazard.

I sommer så han landsmannen Thibaut Courtois tvinge gjennom en overgang fra nettopp Chelsea til Real Madrid. Hazard hevder han ikke vil gjøre det på samme måten om han skulle forlate den engelske hovedstadsklubben.

– Jeg vil ikke rote det til. Jeg ønsker det beste for meg selv og klubben.

Chelsea hentet Hazard fra Lille i 2012 etter å ha dominert fransk fotball og vunnet Ligue 1 som unggutt. Han har siden den gang vunnet Premier League to ganger og vært med på én triumf i FA-cupen, Ligacupen og Europaligaen.

Se Belgia mot Sveits på Sumo fredag kveld fra klokken 20.35.