Medier: – Mourinho har full tillit og får midler til stjernekjøp i januar

José Mourinho får arbeidsro fremover og trenger ikke å bekymre seg for å få sparken, ifølge flere ulike medier.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var før helgen at The Daily Mirror slo fast at José Mourinho ville få sparken – uansett resultat mot Newcastle.

Men etter Manchester Uniteds enorme snuoperasjon og 3-2-seier i lørdagens «skjebnekamp», har pipen fått en annen lyd.

Se hva Mourinho sa etter snuoperasjonen mot Newcastle øverst!

Flere engelske aviser, deriblant anerkjente The Independent, melder at José Mourinho har fått forsikringer om at han har klubbledelsen fulle støtte og kommer til å arbeidsro fremover.

– Fikk offentlig støtte fra United-topp
Ifølge The Independent skal Mourinho ha mottatt en tekstmelding fra Manchester United-ledelsen med forsikringer om at avispåstandene som sa at han ville få sparken ikke hadde rot i virkeligheten.

– Ikke bry deg noe om hva som står i avisene, skal beskjeden ha vært fra United-ledelsen. Mourinho bekreftet senere at han fikk en støttende tekstmelding fra United-sjefene på pressekonferansen etter seieren mot Newcastle.

ESPN skriver at Mourinho mottok privat støtte av United-sjefen Richard Arnold i spilletunnelen etter snuoperasjonen.

Arnold, som er direktør Ed Woodward høyre hånd på Old Trafford, gratulerte Mourinho med seieren, ga manageren en god klem, før han deretter slo fast at manageren har hele ledelsen i ryggen.

– Får midler til å styrke troppen i januar
Sentrale kilder på Old Trafford opplyser samtidig til ESPN at José Mourinho vil få betydelige midler til å styrke troppen i januar. Mourinho ønsker å styrke forsvaret med Inter Milans Milan Skriniar og AC Milans Alessio Romagnoli så snart overgangsvinduet åpner på nyåret.

Begge er tilgjengelige til å spille i Champions League denne sesongen etter endringene i UEFA-reglementet, og vil koste rundt 400 millioner kroner hver i overgangssum, skriver ESPN.

José Mourinho skal ha fått omlag 1,2 milliarder tilgjengelig til spillerkjøp i sommer for å styrke troppen og dermed forsøke å minske avstanden til regjerende mester Manchester City.

55-åringen brukte imidlertid bare rundt 680 millioner kroner etter å ha signert Fred, Diogo Dalot og Lee Grant – men lyktes aldri med å lande en ny midtstopper. I januar får altså den profilere manageren en ny mulighet, skal en tro de siste opplysningene i internasjonal sportspresse.