– Kan ikke huske sist det skjedde

Liverpool gikk på sesongens andre tap uten å registrere ett eneste skudd på mål.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– De (Napoli) vant naturligvis kampen fordi de scoret et mål, men å ikke å ha ett eneste skudd på mål ... Jeg kan ikke huske sist det skjedde, sier Jürgen Klopp ifølge Liverpools hjemmesider.

Se sammendrag fra kampen i videovinduet øverst på siden!

Mener Napoli vant fortjent

Og det er kanskje ikke så rart at den tyske managerens sliter med å finne svaret på spørsmålet. For sist gang Liverpool avsluttet en Champions League-kamp uten skudd på mål var før Klopp kom til klubben. Nærmere bestemt skjedde det i 0-1-tapet for Benfica i 2006, ifølge Opta.

– Det går helt fint å gi skryt til Napoli, men vi spilte en stor rolle i det. Vi kan spille mye bedre, og de forsvarte seg ved noen anledninger mot slutten. Vi hadde ikke mange dødballer, ingen skudd på mål - det er ikke godt nok. Det føltes sånn ut i kampen, og nå må vi endre det. Napoli hadde en veldig god kamp, vi hadde ikke det, og det er grunnen til at de fortjente de tre poengene, sier Klopp.

1-0-sieren til Napoli på San Paolo fører dem opp på topp i gruppen - ett poeng foran Liverpool og PSG. Nok et skår i gleden var at Naby Keita måtte bæres av banen og fraktes til sykehus for videre undersøkelser av det som skal være en skade i ryggen.

Det er uvisst når midtbanespilleren skrives ut fra sykehuset og om han drar tilbake til England sammen med resten av laget torsdag.

Tøff City-kamp venter

Men nå får Champions League være Champions League. Liverpool avslutter en tøff rekke med kamper før landslagspausen med gigantoppgjør hjemme på Anfield søndag ettermiddag mot Manchester City. De lyseblå leder Premier League sammen med Liverpool før tungvektsduellen.

– Ja, det er en tøff kamp. Absolutt. Du ser at det har vært helt intenst siden forrige landslagspause med kampene vi har hatt, sier Klopp.

Rødtrøyene har i løpet av drøyt to uker kommet seg helskinnet gjennom et program av kamper mot Tottenham, PSG, Southampton, Chelsea to ganger og nå senest Napoli.

– Dere (media) skrøt av oss for sesongen vi har hatt så langt. Nå i kveld presterte vi ikke, og det er sånn fotballen fungerer, sier Klopp.

– Vi har tre dager på å komme oss på, og så spiller vi mot Manchester City. Det kunne vært vanskelig på hvilket som helst tidspunkt av sesongen - det er aldri enkelt å spille mot dem.

Klopp skrøt av Napoli-manager Carlo Ancelotti etter onsdagens kamp og mener Serie A-klubbens tilhengere utgjorde en stor faktor i kamputfallet. Når City gjester Anfield søndag, håper tyskeren at The Kop og resten av stadionet vil gjøre det samme for dem.

– Da har vi fansen i ryggen. Du kunne se i kveld at Napoli brukte atmosfæren, og vi klarte ikke å roe det ned med prestasjonen vår. Men på søndag vil det i det minste være 100 prosent ulikt, sier Klopp.

Se Liverpool-Manchester City på TV 2 Sport Premium og Sumo søndag kl. 17.30