OPPGITT: Lionel Messi snakket på seg gult kort etter kampslutt da Barcelona nok en gang avga poeng.
OPPGITT: Lionel Messi snakket på seg gult kort etter kampslutt da Barcelona nok en gang avga poeng. Foto: Manu Fernandez

Rasende Messi fikk gult kort etter kampslutt

Lionel Messi og Barcelona avga poeng for tredje kamp på rad.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lionel Messi og Munir kom begge inn fra benken etter pause og sto i fellesskap for 1-1-målet i hjemmekampen med Athletic Bilbao i spansk fotball lørdag.

Barcelona-trener Ernesto Valverde valgte å hvile Messi fra start lørdag, vel vitende om at Tottenham venter i mesterligaen kommende uke. Fra sidelinjen fikk imidlertid argentineren se lagkameratene slite de første 45 minuttene.

Barcelona røk overraskende 1-2 for Leganés i forrige ligarunde og havnet på ny i trøbbel da Oscar de Marcos satte inn 1-0 fem minutter før pause.

Tidlig i annen omgang ble Messi sendt på banen, og belønningen kom da argentineren fant en annen innbytter, Munir, inne i feltet seks minutter før full tid. Munir, som kun hadde vært på banen i fire minutter, satte det lave og harde innlegget enkelt i mål.

Etter kampslutt snakket en rasende Messi på seg gult kort. Argentineren havnet i en flere minutter lang diskusjon med dommertrioen. Det endte med advarsel fra dommeren, og Messi måtte føres fort av en person i Barcelonas trenerstab.

Barcelona står uten seier på sine tre siste ligakamper, noe som bekymrer Messi.

– Vi må forbedre mange ting, men vi har ikke angst. Dette er bare starten av en lang sesong, men vi hadde ikke ventet oss dette. Vi slipper inn i hver kamp, sa han etter matchen.

Etter kampen påtok trener Valverde seg skylden for at det igjen ble poengtap ligaen.

– Det å plassere Messi på benken var absolutt mitt ansvar. Jeg vet at det var den rette avgjørelsen. Det var samtidig en risiko å ta ved denne anledningen, og det lyktes ikke, sa han.

Barcelona topper tabellen på bedre målforskjell enn Real Madrid.

Sevilla og Atlético Madrid er henholdsvis ett og to poeng bak tetduoen.​

(©NTB)