Kamara og Zlatan scoret i Galaxy-seier

Ola Kamara scoret 2-0-målet da LA Galaxy slo Seattle Sounders 3-0 og tok sin første MLS-seier på åtte kamper.

Se scoringen i Sportsnyhetene øverst!

Igjen scoret også Zlatan Ibrahimovic, som trygt satte et straffespark i mål etter ni minutters spill.

Kamaras scoring kom fem minutter før pause etter godt forarbeid av Romain Alessandrini.

Nordmannen timet bevegelsen sin godt og kastet seg inn i boksen akkurat i tide til å styre Alessandrinis innlegg i mål. Scoringen er Kamaras tiende for sesongen.

Kampens siste nettkjenning var signert Emmanuel Boateng etter kaotiske tilstander foran gjestenes mål.

Jørgen Skjelvik var ikke i Galaxys kamptropp. Midtstopperen ble tatt av til pause i forrige ukes tap for Toronto FC, og ifølge nettstedet Prosoccerusa.com er det sykdom som holder ham på sidelinjen.

Galaxy ligger på sjuendeplass av tolv lag i MLS Western Conference og har en kamp mer spilt enn flere av de øvrige lagene.