Oilers-stjernene herjet med gamleklubben

Stavangers Vigier og Morley herjet med gamleklubben Lillehammer.

To tidligere Lillehammer-helter straffet gamleklubben da Stavanger vant 6-1 borte i Get-ligaen lørdag. Oilers tok seg opp til tabelltopp.

Stavanger gikk tøft ut i Kristins Hall. Det var så vidt hjemmelaget fikk låne pucken de første fem minuttene. Det var gått 1.22 da fjorårets storscorer hos hjemmelaget, Stephan Vigier, nettet for sin nye klubb mot gamle lagkamerater.

Mario Lucia var våkent framme foran mål og økte til 2-0 etter snaue sju minutter.

I midtperioden klarte Stavanger og Johannes Johannesen det ingen andre lag har klart denne sesongen, nemlig å score på Lillehammer i undertall. Han traff perfekt på et susende håndleddsskudd fra distanse.

En annen tidligere Lillehammer-spiller, David Morley, sto for assist på de tre første scoringene. Han ville også være med å score mot sin gamle arbeidsgiver og satte 4-0 litt før halvveis i kampen. Hjemmelaget kom seg aldri fra nedturen i midtperioden.

Bedre ble det ikke da Magnus Hoff økte til 5-0 i et nytt overtall. Lillehammer vant skuddstatistikken i midtperioden 18-6, men tapte perioden 0-3.

Vigier ordnet sitt annet mål for kvelden da Oilers gikk opp til 6-0 tidlig i tredje periode. Morley noterte sitt femte målpoeng. Nick Dineen sto for hjemmelagets trøstemål og redusering til 1-6.

Lillehammer spilte for første gang i sitt nye blå draktsett. Det er ikke sikkert det blir brukt igjen med det første.

De tre øvrige kampene i runden spilles søndag.