– Hvis du hadde gått av den bussen, ville du vært død nå

En whiskey-drikkende og storkjeftet Conor McGregor med klar beskjed til sin motstander.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det gikk ikke stille for seg da Conor McGregor og Khabib Nurmagomedov møttes på pressekonferanse foran deres kommende UFC-kamp i oktober.

Iren var seg selv lik og tok seg noen slurker av sin egenproduserte whiskey mens han langet ut den ene tiraden etter den andre mot sin motstander.

Sportsnyhetene: Se opptrinnet i videovinduet øverst i saken.

De fleste handlet om bussepisoden fra april, en episode som endte med at McGregor sa seg skyldig og dermed slapp fengselsstraff.

– Hvis du hadde gått av den bussen, ville du vært død nå og jeg ville vært i en celle, sa McGregor.

Det var i april at McGregor gikk til angrep på en buss med flere UFC-utøvere og hev blant annet en metallgjenstand gjennom ruten. Flere personer ble skadet i sammenstøtet.

– Jeg kommer her for å knuse denne fyren. Så du meg ikke utenfor bussen? Jeg visste deg hendene mine, ingen våpen, sa iren.

McGregor har ikke vært i aksjon siden boksekampen mot Floyd Mayweather i august 2017. Russiske Nurmagomedov har gått 26 ubeseirede kamper i sin UFC-karriere.

– Jeg kom tilbake til UFC for kjærligheten til sporten og for å stoppe kjeften på den typen. Han er en liten rotte, sa McGregor.

UFC-presidenten Dana White forteller at han aldri har opplevd en mørkere pressekonferanse.

– Det er den mørkeste pressekonferansen jeg har vært på. Disse guttene liker virkelig ikke hverandre. Det er bussepisoden i New York et bevis på. Det var en mørk pressekonferanse. Khabib forholdt seg rolig i dag, men han kokte nok innvendig, sier Dana White til ESPN.