Her smeller Salah flasken i bakken etter Firminos matchvinnerscoring

Den egyptiske superstjernen var tydelig frustrert over egen prestasjon.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mohamed Salah fikk lite til å stemme da Liverpool slo PSG 3-2 i Champions League-åpningen tirsdag kveld.

Salah havnet i fokus da PSG utlignet sju minutter før slutt. Like i forkant av målet slo egypteren en stygg feilpasning som Neymar og Kylian Mbappè utnyttet maksimalt. Like etter scoringen ble Salah tatt av banen.

– Dette var ingen god kveld for spilleren som ga Anfield så ufattelig mange gledesstunder forrige sesong, konkluderte TV 2-kommentator Øyvind Alsaker.

Salahs svake kamp var glemt da Roberto Firmino satte inn 3-2 på overtid.

Mens resten av Anfield kokte etter Firminos seiersmål, fanget et TV-kamera Salahs reaksjon. Liverpool-angriperen smalt tilsynelatende flasken sin i bakken.

Situasjonen ble et tema i TV 2s studiosending etter kampen.

– Det kunne se ut som han var forbannet og kastet flasken i bakken når Klopp jubler, sier Brede Hangeland.

Også i sosiale medier reagerte mange på Salahs reaksjon.

TV-bildene viser imidlertid at Salah strakk begge armene i været like i forkant av flaskekastingen.

– Krise avblåst, kom det fra programleder Julie Strømsvåg.

– Vi må tolke det som han var frustrert over at han ga vekk 2-2-målet. Det kan jeg godt forstå. Liverpool spilte en god 2. omgang. Hadde han ikke gitt vekk den ballen, hadde de ikke vært avhengig av Firmino-målet på overtid. Han er selvfølgelig ultraprofesjonell og setter høye krav til seg selv. Jeg tror ikke det var mistillit mot noe som helst, sier Hangeland.

Hangeland skjønner godt at Salah er frustrert for tiden.

– Han er en del av et lag som gjør det fantastisk bra, men det er lett å se at han ikke er på det nivået han var i forrige sesong. Det er sikkert frustrerende for ham som individuell spiller. Samtidig tenker jeg at det er bortimot umulig å levere det samme som han gjorde. Han er en ambisiøs spiller som setter høye krav til seg selv. Salah er nok kanskje mest misfornøyd av Liverpool-spillerne som startet kampen i dag. Han kan så mye mer, sier TV 2-eksperten.

– Han har vanskeligere arbeidsforhold i år. I forrige sesong tok han Premier League og Champions League med storm. Nå har alle hans navn øverst på blokken når de skal møte Liverpool. Han får det tøffere, og det er nok der noe av frustrasjonen kommer fra, fortsetter Hangeland.

Den tidligere landslagskapteinen kommer samtidig med en melding som trolig vil være som musikk i ørene til Liverpool-fansen.

– Det er godt for Liverpool at de har noe å gå på. Selv om de ser veldig solide ut nå er det litt å gå på, spesielt fra Salah. Hvis han kommer opp på det nivået han var i fjor er Liverpool virkelig et lag å regne med i Premier League og Champions League.