Shaw ut på båre etter stygg smell

Luke Shaw måtte bæres av banen med oksygenmaske etter smell mot Spania.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det startet så bra for Luke Shaw. Backen serverte en praktfull assist til klubbkamerat Marcus Rashford på 1-0-målet mot Spania, men i andreomgang pådro forsvareren seg en stygg skade.

Vi advarer om sterke bilder i videoen øverst i saken.

Like etter pause smalt Shaw i bakken etter en duell med Carvajal. Den engelske backen deiset i bakken og det så ut til at både armen og hodet fikk seg en skikkelig smell. Forsvareren ble liggende på gressmatten og fikk behandling i flere minutter mens bekymrede lagkamerater var vitner.

– Dette ser virkelig ikke bra ut. Det er helt stille på Wembley nå, sa TV 2-kommentator Espen Ween.

23-åringen, som spilte sin første England mars i fjor, hadde på seg oksygenmaske da han ble båret av banen.

– Det var veldig lite hyggelig. Fæle bilder, skriver TV 2s Kasper Wikestad på Twitter.

Etter kampslutt kom det oppløftende meldinger fra England. Det engelske fotballforbundet (FA) bekrefter at 23-åringen snakker og er på beina i garderoben. Forbundet forteller også at en oppdatering på hans tilstand vil komme søndag morgen.

– Det er aldri kjekt å se en av lagkameratene dine gå ned på den måten, det var forferdelig. Jeg har ikke snakket med Luke ennå, men forhåpentligvis har han det bra. Det er aldri kjekt for noen å se sånne ting, men jeg tror ikke det påvirket oss. Vi klarte fortsatt å skape sjanser, sier Harry Kane til Sky Sports.

Den tidvis utskjelte backen har endelig blitt en viktig brikke for José Mourinho i Manchester United etter å ha slitt stort med skader tidligere sesonger.

Sent lørdag kveld har Shaw sendt ut følgende melding på Twitter:

– Takk for all kjærlighet og støtte. Jeg har det bra og er i de beste hender. Jeg er en kriger, så jeg er tilbake snart!