Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tyskland og Frankrike barket sammen i Nations League torsdag kveld. Oppgjøret endte 0-0 etter det som må kunne betegnes som en tam affære.

De franske verdensmesterne var ikke på det nivået man har sett dem tidligere i sommer, og kun en meget god kamp av Alphonse Aréola hindret tap.

En av dem som likevel viste glimt av sitt store register, var Kylian Mbappé. Paris Saint-Germain-stjernen satte det tyske forsvaret på prøve med sin enorme fart, og var en håndfull å forsvare seg mot.

Etter kampen spøkte tyske Thomas Müller at det var spesielt én attributt han misunte unggutten, nemlig rumpen, eller rettere sagt det Müller mener Mbappé må ha i rumpen.

– Alle vil ha motoren han har i rumpen, spøker Bayern Müncen-angriperen ifølge AS.

– Han tar ett raskt steg og så er han forbi motstanderen. Du må forsvare deg mot sånne spillere med mer enn én spiller; selv om han distanserer én spiller så må den neste prøve å stoppe ham.

– Det er den eneste måten man kan stanse fremragende spillere som ham. Han hadde selvsagt øyeblikk i kampen som tilskuerne satte pris på.

– Vi har mye å betale tilbake

Det har stormet en del rundt det tyske landslaget etter den pinlige VM-exiten i gruppespillet. Mesut Özil trakk seg nylig fra landslaget og anklaget samtidig Det tyske fotballforbundet for rasisme.

Müller innrømmer at kampen mot Frankrike var viktig.

– Vi hadde mye press på oss før kampen. Men vi svarte på den måten vi måtte. Det var ikke vår beste kamp og vi har mye å betale tilbake. Det var det første viktige steget, det var alt.