– Alle vil ha det Mbappé har i rumpen

Thomas Müller innrømmer at han er misunnelig på det franske stjerneskuddet Kylian Mbappé.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tyskland og Frankrike barket sammen i Nations League torsdag kveld. Oppgjøret endte 0-0 etter det som må kunne betegnes som en tam affære.

De franske verdensmesterne var ikke på det nivået man har sett dem tidligere i sommer, og kun en meget god kamp av Alphonse Aréola hindret tap.

En av dem som likevel viste glimt av sitt store register, var Kylian Mbappé. Paris Saint-Germain-stjernen satte det tyske forsvaret på prøve med sin enorme fart, og var en håndfull å forsvare seg mot.

Etter kampen spøkte tyske Thomas Müller at det var spesielt én attributt han misunte unggutten, nemlig rumpen, eller rettere sagt det Müller mener Mbappé må ha i rumpen.

– Alle vil ha motoren han har i rumpen, spøker Bayern Müncen-angriperen ifølge AS.

– Han tar ett raskt steg og så er han forbi motstanderen. Du må forsvare deg mot sånne spillere med mer enn én spiller; selv om han distanserer én spiller så må den neste prøve å stoppe ham.

– Det er den eneste måten man kan stanse fremragende spillere som ham. Han hadde selvsagt øyeblikk i kampen som tilskuerne satte pris på.

– Vi har mye å betale tilbake

Det har stormet en del rundt det tyske landslaget etter den pinlige VM-exiten i gruppespillet. Mesut Özil trakk seg nylig fra landslaget og anklaget samtidig Det tyske fotballforbundet for rasisme.

Müller innrømmer at kampen mot Frankrike var viktig.

– Vi hadde mye press på oss før kampen. Men vi svarte på den måten vi måtte. Det var ikke vår beste kamp og vi har mye å betale tilbake. Det var det første viktige steget, det var alt.