Storhamar måtte gi tapt i sudden death i mesterligaen i ishockey

Storhamar ledet 2-0 hjemme mot Djurgården, men måtte gi tapt 2-3 i sudden death i gruppespillet i mesterligaen i ishockey.

Djurgården jubler etter å ha slått Storhamar under mesterligakampen i ishockey mellom Storhamar og Djurgården i CC Amfi søndag. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Etter svensk sjansedominans i første periode var det Storhamar som tok ledelsen i overtall på egen is. Stadionuret viste 27.55 da Joel Johansson hamret inn scoringen som sendte hjemmefansen til himmels i 2. periode.

De fremmøtte skulle få mer å juble for i tredjeperioden da Steffen Thoresen doblet ledelsen kvarteret før slutt.

Likevel holdt det ikke helt inn for hamarsingene. Daniel Brodin reduserte med snaue åtte minutter igjen, og et snaut halvannet minutt før full tid utlignet Djurgården etter å ha tatt ut keeper.

Dermed ventet sudden death på Hamar. Der viste svenskene seg sterkest og sørget for 2-3 etter et flott skudd fra Marcus Davidsson.

Storhamar står dermed med ett tap etter sudden death og én straffeseier så langt i gruppespillet. Fredag venter Tappara i Finland.