Se Get-ligaen på TV 2 Sumo!

Get-ligaen 2018/2019 starter lørdag 8. september når Frisk Asker tar i mot nykommer Ringerike i Askerhallen. Kampen sendes på TV 2 Sumo.

Ettersom avtalen mellom Norsk Topphockey og TV 2 kom på plass nylig, er det noen begrensninger på flytting av kamper. Det vil derfor ikke være en fast dag med TV-kamp i starten. Utover i sesongen vil det i hovedsak være TV-kamper på tirsdager som tidligere, men også her kan det av og til bli andre dager i uken.

Nederst i saken ser du oversiken over TV-kampene på TV 2 Sport 2 (tidligere TV 2 Sportskanalen) ut oktober.

Alle andre kamper i Get-ligaen ser du selvsagt direkte og kommentert på TV 2 Sumo. Disse vil i første del av sesongen være enkamera som tidligere år. Som beskrevet i pressemeldingen da TV 2 fikk rettighetene, skal etterhvert kampene på TV 2 Sumo oppgraderes med flere kamera og bedre grafikk. Men denne teknikken blir ikke klar før senere i sesongen.

TV 2 vil fortsette med hockeypodcast og kommer også med en ny digital serie der Erik Follestad skal besøke alle klubbene i Get-ligaen. I tillegg vil Get-ligaen bli dekket i Sportsnyhetene i tillegg til tv2.no og på TV 2 Sportens sosiale medier. Blant annet TV 2 Hockey på Facebook der du får mye informasjon kamper, tidspunkter, saker osv. osv.

TV-kamper TV 2 Sport 2:

Tirsdag 25. september kl. 19.00: Stavanger Oilers - Vålerenga

Lørdag ​6. oktober kl. 18.00: Stavanger Oilers - Storhamar

Tirsdag 9. oktober kl. 19.00: Vålerenga - Frisk Asker

​Torsdag 18. oktober kl. 19.00: Vålerenga - Storhamar

​Tirsdag 30. oktober kl. 19.00: Lillehammer - Frisk Asker