HERJER VIDERE: Kylian Mbappé scoret to i sin første kamp siden VM.
HERJER VIDERE: Kylian Mbappé scoret to i sin første kamp siden VM. Foto: Fred Tanneau

Mbappé avgjorde for PSG

Paris Saint-Germain lå under ved pause, men vendte til 3-1-seier borte mot Guingamp i fransk 1. divisjon lørdag. Superstjernene Neymar og Kylian Mbappé scoret.

I sin annen kamp under den nye treneren Thomas Tuchel innledet PSG famlende, og en kjempebrøler av forsvareren Colin Dagba ga Nolan Roux sjansen han trengte for å gi hjemmelaget 1-0-ledelse i det 20. minutt.

En fantomredning av keeperveteranen Gianluigi Buffon avverget nok et baklengsmål før pause. Guingamp jublet for 2-0 da Nicolas Benezet fikk ballen i mål i det 25. minutt, men dommeren annullerte etter videogjennomgang.

Etter pause begynte PSG å få sving på sakene, og Neymar utlignet på straffespark i det 53. minutt. Brasilianeren, som mistet de siste månedene av forrige klubbsesong med skade, scoret også i serieåpningen forrige helg.

Lenge så det ut til å bli med ett poeng, men lagets unge verdensmester Mbappé avgjorde kampen med sine scoringer i det 82. og det 90. minutt. 19-åringen kom inn ved pause i sin første klubbkamp siden VM-triumfen i Russland.

PSG måtte greie seg uten flere andre av sine stjerner, deriblant Edinson Cavani. Han er ennå ikke fullt restituert etter skaden han pådro seg i VM.

Med seks poeng og 5-1 i mål inntok PSG tabelltoppen iallfall til resten av helgens serierunde er unnagjort.

(©NTB)