NYGIFT OG JAKTER PÅ DRØMMEBOLIGEN: Manchester United-stjernen Victor Lindelöf og kona Maja Nilsson Lindelöf trodde de hadde funnet det perfekte stedet, men så fant Nilsson Lindelöf ut noe som fikk det til å gå kaldt nedover ryggen på henne.
NYGIFT OG JAKTER PÅ DRØMMEBOLIGEN: Manchester United-stjernen Victor Lindelöf og kona Maja Nilsson Lindelöf trodde de hadde funnet det perfekte stedet, men så fant Nilsson Lindelöf ut noe som fikk det til å gå kaldt nedover ryggen på henne. Foto: Instagram.com/majaenilsson

Trodde de hadde funnet drømmehuset - så gjorde de en makaber oppdagelse

Manchester United-stjernen og kona var klar for visning da et googlesøk satte en stopper for boligkjøpet.

Manchester United-stjernen Victor Lindelöf giftet seg med Maja Nilsson Lindelöf før sommerens fotball-VM, og i hele 2018 har det svenske paret vært på jakt etter en bolig i Manchester.

De to har bodd i byen siden stopperen ble hentet fra Benfica sommeren 2017, men har fortsatt til gode å finne drømmeboligen.

Fikk advarsel

I podcasten «Livet på läktaren», som Nilsson Lindelöf driver sammen med venninnen Sanna Dahlström (som er kjæreste med Alavés-spilleren John Guidetti), forteller hun om da hun trodde at hun hadde funnet drømmehuset.

Nilsson Lindelöf fikk et husforslag fra en kontaktperson i Manchester United, men det kom med et lite PS.

– Han sa «noen har dødd i det huset, jeg tenkte du ville vite det». Men jeg tenkte at det kunne ha vært en gammel tante som hadde sovnet inn. Det føltes bare litt koselig. Huset var så perfekt, jeg ville se huset, sier hun ifølge Expressen.

Den makabre sannheten

Men da de begynte å legge planene for en visning, fant Nilsson Lindelöf ut at hun skulle google adressen for å få vite mer om selve bygget.

Da fant hun ut det grusomme som hadde skjedd der.

Praktboligen i den rike Manchester-forstaden Chesire var i 2005 åstedet for et brutalt drap.

Advokaten Christopher Lumsden knivdrepte sin kone etter å ha fått høre at hun var utro mot ham.

Husets makabre historie gjorde at visningsplanen ble lagt død.

– Jeg hadde mareritt hele natten. Jeg var nær med å flytte inn i et mordhus. Jeg tror ikke du forstår hvor ille berørt jeg ble, sier hun.

I 2011 beskrev Daily Mail boligen som «herregården ingen vil kjøpe», og sju år senere går det altså fortsatt kaldt nedover ryggen på de som finner ut hva som skjedde der.