Tiger Woods (Foto: MATT SULLIVAN/Reuters)
Tiger Woods (Foto: MATT SULLIVAN/Reuters)

Woods i tet i Florida

To uker før neste mastersturnering ser det ut til at Tiger Woods har funnet igjen toppformen. Golfstjernen er i delt ledelse etter to dager av Arnold Palmer International.

Woods har totalt vunnet 14 majortitler, men det begynner å bli en stund siden forrige gang. Det har 36-åringen åpenbart tenkt til å gjøre noe med.

Fredag leverte han sju birdier på en bogeyfri runde og tok ledelsen i PGA-turneringen i Florida sammen med sørkoreanske Charlie Wi. Likevel syntes ikke Woods selv at han hadde spilt imponerende.

– Jeg puttet bra, men jeg følte ikke at jeg slo spesielt bra. Bommene mine var mindre utslagsgivende fordi jeg spilte smart hele dagen, mente den tidligere verdenseneren.

Statistikken taler for at Woods skal ta en ny seier på gresset i Orlando i helgen. 41 ganger har han ledet en PGA-turnering etter to runder – 33 ganger er det blitt seier.

Amerikaneren har gått de to første rundene på totalt 134 (69-65) slag. Wi hadde tre slags forsprang torsdag, men brukte 68 slag på annen runde. Slaget bak tetduoen følger Jason Dufner (USA) og Graeme McDowell (Nord-Irland). (©NTB)

Mer innhold fra TV 2