«Tutta» på par: – Kamp til siste hull!

Suzann Pettersen måtte tåle en tidlig dobbeltbogey på 2. runde i LPGA-mesterskapet, men hentet seg inn og avsluttet dagen med en runde på par.

suzann til nett
suzann til nett

Dermed er hun på delt 6.-plass halvveis i majorturneringen, to slag bak ledende Pak Se-ri. Totalt er hun ett slag under par etter to runder på en vanskelig bane.

«Tutta» startet fredagen på 10. hull. Hun fikk dobbeltbogey på 12. hull. Deretter ble det birdie på 16. hull, bogey på 18., nye birdier på 3. og 5. hull, bogey på 6. og birdie på 7. hull.

Tøft for Tutta
72-runden betyr at hun er med i tetstriden for fullt. Pak gikk en 71-runde fredag og er ett slag foran sine fire nærmeste konkurrenter. Suzann Pettersen er en av seks spillere som er to slag bak lederen.

– Hvordan var runden?

– Utrolig tøff! Værforholdene er vanskelig med mye vind, og jeg er fornøyd med par i dag. Ikke ofte jeg opplever å gå opp to plasser med å spille par, sier Suzann Pettersen til TV 2 Sporten.

– Utrolig jevnt etter to runder - 25 spillere innenfor fire slags margin - bikkjeslagsmål på lørdag?

– Ja, her blir det kamp til siste hull! Er ikke ofte man ser slike resultater etter to runder.

Putter bra
– Hva er det beste og det minst gode med spillet ditt for tiden?

– Det varierer veldig. Puttingen min har vært bra i det siste. Jeg er veldig fornøyd og ser at all treningen min begynner å gi resultater. Det gjelder bare å finne stabiliteten som binder alle punktene sammen, avslutter Pettersen.

Turneringen avsluttes søndag. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2