Topplagene tapte i NBA

Carmelo Anthony senket et hoppskudd 1,9 sekund før slutt da Denver Nuggets brøt seiersrekken til Cleveland Cavaliers i NBA.

Carmelo Anthony (Foto: AARON JOSEFCZYK/REUTERS)
Carmelo Anthony (Foto: AARON JOSEFCZYK/REUTERS)

Anthony duellerte med hjemmelagets superstjerne LeBron James. Han scoret 40 poeng, deriblant vinnerpoengene. Nuggets påførte Cavs det første tapet på over en måned. 13 strake seirer var fasit siden da.

LeBron James leverte trippel-tosifret med 43 poeng, 15 assists og 13 returer, men det holdt ikke torsdag. På det avgjørende skuddet greide han ikke å stoppe Anthony.

- Jeg er vant til å sette sånne skudd. I dag fikk jeg smake den andre siden av medaljen. Det var et flott skudd fra en stor spiller, medga James.

- Det var litt av et show mellom 'Melo og LeBron. Jeg våget ikke å ta ham av banen, for jeg var redd for å få sinte telefoner fra fans, sa Nuggets-trener George Karl, som i helgen offentliggjorde at han er rammet av kreft i nakken og halsen. Han skal ta pause senere i sesongen for å gjennomgå strålebehandling.

Også det andre topplaget i NBA, Los Angeles Lakers, tapte hjemme torsdag. Anført av Ray Allen vant Boston Celtics 87-86. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2