Ole Kristian Tollefsen  (Foto: Johannessen, Sara/SCANPIX)
Ole Kristian Tollefsen (Foto: Johannessen, Sara/SCANPIX)

Tollefsen tror på ny NHL-klubb

Ole-Kristian Tollefsen tilbys ikke ny kontrakt med Columbus Blue Jackets, men 25-åringen tror han vil få kontrakt med en annen NHL-klubb.

- Jeg har visst dette lenge. Vi hadde et møte etter sesongen, hvor jeg fortalte at jeg kunne være interessert i å skifte beite. Columbus forsøkte å bytte meg bort, og mange lag viste interesse, men de fikk ingen tilbud som interesserte dem, sier Tollefsen til Nettavisen.

Han tjente 750.000 dollar sist sesong, og klubben måtte økt til 787,500 dollar for å beholde rettighetene til ham. Etter å ha fått beskjed om at det ikke blir noen ny kontrakt, er han fri på markedet og kan skrive under for en annen klubb, eventuelt for et mindre beløp.

- Jeg tipper at jeg kanskje må ned i rundt 600-700.000 dollar i årslønn, men det gir jeg blaffen i. Det er ikke derfor jeg spiller, sier han til Nettavisen.

Overgangsvinduet åpner onsdag, men Tollefsen er forberedt på at han må være tålmodig. Den nygifte ishockeyproffen ser ikke bort fra at han er tilbake fra bryllupsreise i Sør-Frankrike før hans nye klubb er klar. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2