Tiger Woods sesongåpner i Abu Dhabi: – Spent på å komme i gang igjen

Tiger Woods har avslørt at han innleder sesongen sin i Abu Dhabi. Det er andre året på rad han innleder sesongen sin i Emiratene.

Tiger Woods (Foto: Andrew Redington/Afp)
Tiger Woods (Foto: Andrew Redington/Afp)

Amerikaneren, som har vunnet 14 majorturneringer i karrieren til nå, kommer til å møte iren og verdenseneren Rory McIlroy i Abu Dhabi-turneringen, som har en samlet prispott på 2,7 millioner dollar. Turneringen starter 17. januar.

– Det er klart jeg er spent på å komme i gang igjen. Nå håper jeg at de gode øktene jeg har hatt på trening i det siste vil fortsette i konkurransen, sier Woods på sin egen nettside.

Det er også klart at Tiger Woods vil spille i flere av PGA-turneringene etter at han er kommet seg gjennom sesongåpningen.

I fjor vant 37-åringen tre PGA-turneringer, noe som gjør at han før 2013-sesongen starter for ham står med 74 PGA-seirer totalt. Han har los på rekorden til Sam Snead, som stoppet på 82 PGA-seirer. Det er rekord.

Tiger Woods sier også at han har tatt sikte på å stille i alle de fire majorturneringene i golfsirkuset i 2013, men ytterligere detaljer om turneringsprogrammet sitt har han foreløpig ikke gitt. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2