Stavanger Oilers (Foto: TV 2/)
Stavanger Oilers (Foto: TV 2/)

- Nektet å ta narkotest - Fikk sparken

Anders Myrvold skal ha nektet å avlegge en narkotikatest. Det førte til at han fikk sparken i Stavanger Oilers.

- For ett år siden skrev Stavanger Oilers en omfattende treårsavtale med Anders Myrvold. Denne avtalen er nå avsluttet, med bakgrunn i manglende oppfyllelse av enkelte vilkår. For øvrig anser klubben dette som en personalsak, og vi vil derfor ikke gi ytterligere kommentarer, sier styreleder i Oilers, Tore Christiansen til Rogalands Avis.

Narko-mistanker
Da Myrvold signerte for Stavanger-klubben i fjor sommer, uttrykte klubbledelsen planer og et ønske om å bygge opp et framtidig storlag rundt backen med erfaring fra National Hockey League (NHL).

I tillegg til å spille for Oilers har også Myrvold hatt jobb i et selskap styreleder Christiansen er medeier i. Denne jobben var en del av avtalen med klubben, og dermed er Myrvold også ferdig i det selskapet.

Rogalands Avis skriver at det er mistanker om at Anders Myrvold skal ha fått et tilbakefall når det gjelder narkotikamisbruk. Han gikk ut i VG i 2007 og fortalte åpent om kokainmisbruket sitt. Det skjedde etter at han var kommet tilbake fra en lang periode med rehabilitering.

Tilbakefall?
Dersom årsaken til at Myrvold er sparket i Oilers ligger i et angivelig tilbakefall, kommer det på verst tenkelige tidspunkt. Norge skal spille i OL i Vancouver kommende vinter.

Det er første gangen siden 1994 at norsk hockey er kvalifisert for OL-deltakelse. Myrvold er en viktig spiller på det norske landslaget, men etter det som har skjedd i Stavanger Oilers, kan en OL-deltakelse henge i en tynn tråd, skriver Rogalands Avis.

Bekrefter oppsigelsen
Hockeyspilleren selv bekrefter overfor Rogalands Avis at han har blitt oppsagt, men han er ikke enig i begrunnelsen av oppsigelsen.

- Jeg bekrefter at jeg har fått oppsigelse fra Oilers etter ett år i klubben. Dette etter å ha kommet i konflikt med klubben på ulike punkter. Jeg er ikke enig i begrunnelsen av oppsigelsen, og må nå tenke på hva jeg gjør. Til informasjon befinner jeg meg fortsatt i Stavanger, men vil flytte tilbake til Oslo så fort som mulig, skriver Myrvold i en tekstmelding til Rogalands Avis.

(©NTB)

Se dagens overskrifter

Mer innhold fra TV 2